Hlavní obsah

Inspirujte se značkou Valentino a dejte šanci fuchsiové barvě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nedávno svět módy ohromila přehlídka značky Valentino, u které měli její hosté pocit, jako by se na molo dívali přes růžové brýle. Všechno totiž bylo růžové - od podlahy přes jednotlivé modely. Značka tak jasně sdělila, jaká barva bude dominovat nadcházející sezoně.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Valentino

Článek

Fuchsiová barva, přesněji magenta, značí modernost, vitalitu, stálý pohyb a dominanci mysli. Pokud ji zařadíte do svého šatníku, bude podporovat dojem sebejistoty, kreativity a individualismu, a dokonce působit odvážněji.

Jak zařadit tuto barvu do svého šatníku? Pořiďte si například módní kostýmek složený ze saka a kalhot nebo třeba sukně s rozparkem. Při výběru se zaměřte zejména na to, aby sako mělo oversized střih, který působí moderně a skvěle vypadá i například v kombinaci s jiným spodkem.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Valentino

Vyzkoušejte například kombinaci džínů, bílého trička a růžového saka, ke kterému můžete sladit například boty. Naopak růžové kalhoty nebo sukně budou vypadat skvěle s bílou košilí nebo halenkou s drobným vzorem.

Základ jarního šatníku: Barevné halenky

Styl

Milovnice výrazných doplňků jistě zaujmou sexy boty na podpatku, které ozvláštní každý outfit. Stejnou službu udělá i trendy kabelka s širokým popruhem nebo výrazná bižuterie.

Foto: archiv firem

Šaty, s.Oliver, 2199 Kč. Sako, C&A, 1398 Kč. Kalhoty, C&A, 798 Kč. Lodičky, Jimmy Choo, 16 000 Kč. Náramek s přívěskem, orientační cena 2000 Kč. Kabelka, Valentino, 55 000 Kč

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám