Hlavní obsah

Inspirujte se večerními šaty ze světa haute couture

Novinky, Linda Humlová

Od 21. do 24. ledna se ve francouzské metropoli odehrál tradiční Haute couture fashion week. Pařížská akce nabízí tradičně velkolepou podívanou v podobě nákladných přehlídek, v rámci nichž renomovaní návrháři předvádějí to nejlepší ze svých dílen. Prohlédněte si luxusní, bohatě zdobené róby a možná v nich naleznete inspiraci i pro právě probíhající plesovou sezonu.

Foto: Profimedia.cz

Výběr večerních šatů z Pařížského týdne módy. Zleva Elie Saab, Givenchy a Tony Ward.

Článek

Lesk a třpyt od Tonyho Warda

Pokud sháníte šaty, ve kterých oslníte celou společnost, prohlédněte si tvorbu Tonyho Warda. Tento libanonský designér proslul svými oslnivě zdobenými róbami, které nemají obdoby.

Přestože se jedná o finančně velmi nákladné kousky, které si může dovolit jen hrstka populace, můžete v nich najít inspiraci a poohlédnout se v salonech po podobných modelech. Pozor si jen dejte, aby zdobnost vyvažovala jednoduchost a splývavý střih róby. Šatům s obručí totiž už dávno odzvonilo.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Tony Ward

Foto: Profimedia.cz

Tony Ward

Asymetrie v pojetí Elieho Saaba

Hledáte šaty, ve kterých budete elegantní a sexy? Inspirujte se nápaditými modely Libanonce Elieho Saaba a sáhněte po asymetrickém modelu, díky kterému odhalíte kůži, ale přesto nebudete působit lacině.

Vsaďte na vysoký rozparek a zahalený vršek, nebo naopak upoutejte pozornost k horní části těla a vsaďte na asymetrický živůtek, který zakryje dekolt, ale přesto poodhalí klíční kost a a ladné křivky šíje.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Elie Saab

Foto: Profimedia.cz

Elie Saab

Vsaďte na nadčasovost podle Givenchy

Barevné róby jsou sice na první pohled nepřehlédnutelné, nicméně pokud hledáte šaty, ve kterých budete působit sofistikovaně a elegantně, sáhněte po nesmrtelné kombinaci černé a bílé od značky Givenchy. Tyto základní barvy totiž sluší všem ženám bez ohledu na věk či barvu vlasů, navíc dokážou opticky vytvarovat postavu.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Givenchy

Foto: Profimedia.cz

Givenchy

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám