Hlavní obsah

I kostýmek v pánském stylu může vypadat žensky

Novinky, Linda Humlová

Pánské oblečení vypadá na ženách sexy. Ať je to rovně střižená bílá košile nebo oblek v pánském stylu, obojí je elegantní, nadčasové a hodí se pro každou příležitost. Ačkoliv je známé osobnosti nosí po celém světě, do skříní českých žen se probojují jen zřídkakdy. Přitom se jedná o univerzální kousek, jehož oba díly unosíte hravě i samostatně.

Foto: Profimedia.cz

Růžový kostým je letos trendy.

Článek

Kostýmy patřily dlouhou dobu do šatníků úřednic, finančních poradkyní a sekretářek a často proto pro mnohé ženy stále symbolizují nudnost. Jsou všelijaké, nudné ale rozhodně nejsou. Dají se nosit na sto různých způsobů, a pokud nesklouznete ke klasickému kancelářskému stereotypu, budete vypadat skvěle.

Foto: Profimedia.cz

Růžová barva omlazuje .

Co se týče výběru kalhotového kostýmu, zde záleží zejména na osobních preferencích. Nejuniverzálnější je černý komplet s úzkými nohavicemi, který může hravě nahradit i velkou večerní róbu. Stačí, když ho doladíte sexy botami na podpatku a blyštivým psaníčkem. Na den ho pak můžete kombinovat s obyčejným bavlněným tričkem a bílými botaskami.

Foto: Profimedia.cz

Červená varianta působí neskutečně sexy.

Výraznější barevné kreace si žádají větší opatrnost, ale pokud máte pro módu cit, tak se není čeho bát. Opět platí, že boty na podpatku udělají největší parádu, tentokrát ale volte spíše ty v neutrálních tónech, nebo si vyberte takovou barvu, která ke kostýmku bude ladit. Skvěle kostým doplňují i vzorované mokasíny.

Foto: Profimedia.cz

Troufla byste si na kostým s puntíky?

Poslední variantou jsou vzorované obleky, které si nejlépe rozumí s basic kousky v jedné barvě. Takový kostým je sám o sobě natolik výrazný, že k sobě již další extravagantnější prvky nesnese. Vsaďte proto na doplňky v černé či béžové barvě, které komplet nebudou nijak barevně narušovat.

Foto: Profimedia.cz

Co třeba proužkovaný komplet?

Bonusem kostýmů je, že je můžete nosit na vícero způsobů. Sako vypadá skvěle i k obyčejným černým či modrým džínům a botám bez podpatku, kalhoty pak užijete pokaždé, když se budete chtít cítit více elegantně. Sluší jim například košile, ale i veselé tričko s nápisem. Společně s trenčkotem a trendy teniskami pak budete doslova k nepřehlédnutí.

Foto: Profimedia.cz

Fialová sluší brunetkám i černovláskám.

Foto: Profimedia.cz

Černý kostým působí elegantně.

Reklama

Výběr článků

Načítám