Hlavní obsah

Herecké hvězdy, kterým vady na kráse nebránily v úspěchu

Novinky, Filip Šára

Slavné, zejména filmové hvězdy, se snaží vypadat co nejlépe. Jenže nikdo není dokonalý, proto „musí“ přijít na řadu vrstvy make-upu či Photoshop, jedná-li se o fotografie. Ty často vypadají silně nerealisticky, jsou vystylizovány do podoby opáleného jedince bez jediné pihy a s usmívajícím se sluníčkem v rohu obrazu.

Foto: Bontonfilm

Hollywoodská herečka ukrajinského původu Mila Kunisová má každé oko jiné barvy.

Článek

Nemálo známých tváří mělo určité tělesné zvláštnosti, začít lze hned od herečky Elizabeth Taylorové, jak připomíná server The Richest. Trpěla tzv. distichiasis, což znamená, že měla dvě řady očních řas. Herecký kolega Roddy McDowall to okomentoval slovy, že kdo jiný má mít dvojité řasy, než dívka zrozená pro stříbrné plátno...

Indický herec Hrithik Roshan to má složitější, jeho dva palce na pravé ruce není snadné skrýt. Přesto se stal jedním z nejvšestrannějších a nejlépe placených bollywoodských herců.

Podrobněji se podíváme na několik opravdu známých a úspěšných hereckých hvězd, které i přes své kosmetické vady úspěšně šplhají (či už dávno vyšplhaly) na vrchol zábavního průmyslu.

Joaquin Phoenix

Těžko si lze tohoto cenami ověnčeného představitele Johnnyho Cashe z dramatu Walk the Line či císaře Commoda z Gladiátora představit bez jeho charakteristické jizvy. Rozštěp patra ale jeho kariéře rozhodně neublížil, spíše naopak. Phoenix je zárukou kvalitního herectví a netuctového filmu.

Foto: Reuters

Herec Joaquin Phoenix přijel podpořit film Mistr.

Milo Ventimiglia

Tento herec je známý především ze seriálu Hrdinové. Narodil se s odumřelými nervy na pravé straně úst a má kvůli tomu potíže s ovládáním spodního rtu. Dle herecké (a po určitou dobu nejen herecké) partnerky Hayden Panetierreové je to však roztomilé. Stejný názor sdílí i smečka fanynek. Navíc ho roku 2006 zřejmě i díky tomu obsadil Sylvester Stallone jako svého syna do snímku Rocky Balboa.

Foto: Profimedia.cz

Milo Ventimiglia

Andy Garcia

Kubánská hvězda Dannyho parťáků či filmu Neúplatní se narodila spojená se svým siamským dvojčetem. Muselo být chirurgicky odstraněno, na památku toho má Garcia rameno pokryto jizvami. V současnosti se snaží prosadit natáčení svého osobního projektu jménem Hemingway a Fuentes, tedy příběhu o přátelství světoznámého spisovatele s lodním kapitánem Fuentesem, který ho inspiroval k sepsání románu Stařec a moře. Původně se měl v roli Hemingwaye objevit sám velký Anthony Hopkins, nicméně to nakonec pravděpodobně bude někdo jiný.

Mila Kunisová

Herečka původem z Ukrajiny, jejíž rodiče emigrovali do Spojených států, když jí bylo pouhých sedm let, trpí heterochromií, různobarevností duhovky. Jedno oko má zelené, druhé modré. Heterochromii má také David Bowie, Dan Aykroyd nebo Simon Pegg. Svůj nejoceňovanější výkon předvedla v dramatu Černá labuť po boku Natalie Portmanové. Nyní čeká dítě s kolegou Ashtonem Kutcherem.

Foto: Bontonfilm

V psychologickém thrilleru Černá labuť si v ničem nezadala s oscarovou Natalií Portmanovou.

Mark Wahlberg

Kvalita snímků, ve kterých se objevuje, je kolísavá – na jedné straně Skrytá identita (za tu byl dokonce nominován na Oscara) a Fighter, na straně druhé Max Payne či poslední Transformers. Komerční úspěchy však představitel drsných chlápků přináší pravidelně. Jeho anomálií je fakt, že se narodil se třemi bradavkami.

Foto: CinemArt

Mark Wahlberg podcenil protivníka.

Karolína Kurková

Seznam uzavírá příležitostná herečka a především česká supermodelka Karolína Kurková. „Anděl s temnou stránkou“, jak modelku popisovali, se narodil s pupeční kýlou, v důsledku čehož nemá pupík. Jen jakousi malou prohlubeň. Často tedy u jejích fotografií zapracovává Photoshop.

Reklama

Související témata:

Související články

Tetování jako módní doplněk

Touze ozdobit své tělo podléhá stále více obyčejných lidí i slavných tváří. Těm, na rozdíl od běžných smrtelníků, většinou tetování v práci nepřekáží, spíše...

Když ženám stárnutí sluší

Přibývající vrásky na obličeji většinou spousta lidí pozoruje s velkou nelibostí. Nicméně objevují se i případy, kdy jsou přibývající léta pro člověka velkým...

Jaké boty se nosí v Hollywoodu

Co se nosí na červeném koberci? Respektive, jakou obuv volí celebrity na ty nejslavnostnější události? Možná vás to překvapí, ale i celebrity jsou obyčejní...

Výběr článků

Načítám