Hlavní obsah

Džínová bunda, klíčový kousek vaší skříně, a jak ji nosit

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Džínová bunda by ve vašem šatníku neměla chybět. Proč? Je stylová navzdory všem trendům, stárne společně s vámi a dá se nosit jak v létě, tak v zimě pod kabát. Ať už preferujete raději její vypasovanou verzi, nebo naopak takovou, která vypadá, jako byste ji ukradla svému partnerovi ze skříně, pokaždé bude vypadat skvěle. Jak ji kombinovat?

Foto: archiv firmy Levis

Džínovou bundu lze nosit na mnoho způsobů.

Článek

Sportovní elegance

Sportovní eleganci milujeme všechny. Dovolí nám totiž vypadat žensky, ale přesto se cítit pohodlně. To stejné platí pro denimovou bundu, kterou si můžete obléci i přes velmi elegantní šaty. Na nohy můžete nazout plátěnky pro svěží look nebo můžete vsadit na klasiku a sladit k šatům pohodlné balerínky. Kabelku volte jednoduchou a praktickou, do které se vám vejdou věci na celý den.

Foto: archiv firem

Kabelka, Zara, 799 Kč. Boty, Vans, info o ceně v obchodě. Bunda, Levis, info o ceně v obchodě. Šaty, Zoot, 989 Kč. Balerínky, Answear, 2090 Kč.

Černá

Elegantnější verze modré džínové bundy je ta černá. Báječně se hodí na denní nošení, ale také na večírky. Nejlépe vypadá s upnutými šaty v midi délce (pod kolena) s lodičkami na podpatku nebo kotníčkovými botami. Doplňky volte spíše ve sportovním stylu a do ruky si vezměte jednoduché psaníčko, která skvěle podtrhne tento minimalistický a elegantní look.

Foto: archiv firem

Hodinky, Answear, 3699 Kč. Psaníčo, Urbanlux, 1699 Kč. Lodičky, Mango, 899 Kč. Džínová bunda, Levis, info o ceně v obchodě. Šaty, Mango, 399 Kč. Kotníčkové boty, 599 Kč.

Dvakrát denim

Devadesátkám sice odzvonilo, ale denimu není nikdy dost. Směle tak můžete zkombinovat vaše oblíbené džíny s denimovou bundou ve stejné nebo podobné barvě. Top můžete zvolit obyčejný s nápisem, ale pokud chcete vytáhnout svou ženskost, zvolte květinový s volánkem. Na nohy potom nazujte ladící boty na klínku nebo obyčejné tenisky a s nimi slaďte i kabelku.

Foto: archiv firem

Kabelka, Zara, 799 Kč. Boty na klínku, Answear, 2499 Kč. Top, Zoot, 299 Kč. Bunda, Lee, 2899 Kč. Džíny, Lee, 2399 Kč. Tenisky, Reebok, info o ceně v obchodě.

Oversized

Oblečení, které vypadá, jako byste ho podědily po starším sourozenci, je trendy, a přesto se ho mnoho žen bojí. Obzvláště na štíhlých postavách přitom vypadá velmi módně. Oblečte si např. oversized džínovou bundu a k ní obyčejné pruhované tričko a krátké kraťasy. Nohy protáhněte botami na klínku a do ruky si vezměte velkou hnědou kabelku, která je praktická a k volnější bundě sedí.

Foto: archiv firem

Brýle, Answear, 3999 Kč. Kabelka, Urbanlux, 3629 Kč. Boty, Answear, 1799 Kč. Bunda, Zara, 1299 Kč. Tričko, Lee, 799 Kč. Šortky, Mango, 599 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související články

Léto ve znamení jemných a barevných šperků

Ženy se od nepaměti zdobí nejrůznějšími druhy šperků. Nezáleží ani tak na tom, jestli se jedná o bižuterii nebo drahý kov, ale na tom, aby se nám šperk líbil....

Sandálky, se kterými nešlápnete vedle

Letní teploty, které nás doufejme ještě čekají, si přímo žádají, abyste vyvětrala svá chodidla. Vyměňte tenisky za sandálky a uvidíte, že vám nejen vaše nohy...

Výběr článků

Načítám