Hlavní obsah

Desítku nejlépe oblékaných žen roku vede Zoe Saldanová

Novinky, Bohumila Kunertová

Časopis People i tento rok vydal žebříček deseti nejlépe oblékaných slavných žen. Nechybí mezi nimi například herečka Zoe Saldanová, známá nejen z úspěšného snímku Avatar, Jennifer Anistonová, zpěvačky Gwen Stefaniová, Rihanna nebo přítelkyně britského prince Williama Kate Middletonová.

Foto: Profimedia.cz

Zoe Saldanová byla časopisem People jmenována královnou červeného koberce. Kritici oceňují především její styl a eleganci.

Článek

Hvězda snímku Avatar, dvaatřicetiletá herečka Zoe Saldanová, se podle časopisu People umístila v čele nečíslovaného žebříčku nejlépe oblékaných žen světa. People jmenoval herečku královnou červeného koberce, oceněna byla také za svou eleganci, vkus a smysl pro humor, uvádí New York Daily News.

Foto: Profimedia.cz

Zoe Saldana

Další slavnou celebritou v žebříčku je úspěšná zpěvačka a dvojnásobná matka Gwen Stefaniová. Tu odborníci z magazínu označili jako "Hip Hop mámu", podle jejího typického stylu oblékání, kde dokáže spojit zdánlivě neslučitelné kousky. Podobný styl oblékání pak praktikuje i u svých dětí.

Foto: Profimedia.cz

Gwen Stefaniová

Další zpěvačkou, která se v žebříčku umístila, je barbadoská kráska Rihanna. Ta je známá nejen svými někdy až výstředními účesy, ale také vkusem pro módu.

Foto: Profimedia.cz

Rihanna

V žebříčku top ten nejlépe oblékaných žen světa se umístila i další herečka, představitelka Heleny Trojské - Diane Krugerová. Diane ráda nosí modely, které podtrhují její dokonalou postavu.

Foto: Profimedia.cz

Diane si se svou dokonalou postavou může dovolit i tento velmi jednoduchý, ale přitom odvážný a sexy model.

Foto: Profimedia.cz

Na festivalu v Cannes se Diane objevila v této elegantní černo-růžové kombinaci.

Nováčkem na seznamu je čtyřiadvacetiletá herečka Lea Michelová, hvězda hudebního seriálu Glee.

Foto: Profimedia.cz

Lea Micheleová

Neméně slavnou hvězdou mezi ostatními je i prominentní modelka a herečka Olivia Palermová. Do povědomí veřejnosti se dostala i díky reality show The City. Olivia není žádným nováčkem ve světě módy. Vyznává heslo, že styl je především v detailech. Modely od slavných návrhářů tak v jejím případě dokonale ladí s ostatními doplňky.

Foto: Profimedia.cz

Prominentní hvězda reality show The City Olivia Palermová vždy dbá na to, aby její šaty dokonale ladily s ostatními doplňky.

Další celebritou, která podle magazínu People nesmí v žebříčku nejlépe oblékaných žen chybět, je Jessica Albová.

Foto: Profimedia.cz

I po narození dcerky Honor se Jessica může pyšnit dokonalou postavou, může si ji proto dovolit ukazovat i v odvážných modelech. V soukromá pak dává přednost ležérnějšímu a pohodlnějšímu stylu.

Hned za ní najdeme Jennifer Anistonovou, která si i ve svých jednačtyřiceti letech udržuje naprosto skvělou postavu.

Foto: Profimedia.cz

Uznejte sami, že i v 41 letech vypadá naprosto bezchybně. Výběrem modelů dokonalost své postavy jen podtrhuje.

Do desítky se vešla ještě také seriálová herečka (O.C.) Rachel Bilsonová. Rachel ráda vyznává jednoduchý styl, a pokud není zrovna potřeba obléci se do večerní róby, jejím středobodem v oblékání se stávají džíny.

Foto: Profimedia.cz

Rachel Bilsonová

Celou desítku pak uzavírá, nikoli však na posledním místě, přítelkyně prince Williama Kate Middletonová. Podle magazínu People vypadá Kate vždy noblesně a elegantně, proto byla do toho žebříčku vybrána.

Foto: Profimedia.cz

Kate Middletonová

Reklama

Související témata:

Související články

Požadavky na modelky se každým rokem zvyšují

Stále více mladých dívek sní o práci modelky. Mylně se domnívají, že jde o velmi zábavnou činnost, při které se moc nenadřou a přitom vydělají spousty peněz....

Výběr článků

Načítám