Hlavní obsah

Dejte šanci síťovině ve vašem šatníku

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Síťované punčochy neboli „fishnet tights” patří pravděpodobně mezi doplňky, které byste si na sobě nedokázala představit. Dovolte nám ukázat, že se mýlíte. Právě tyto klasické punčocháče prožívají velký comeback. Vše, co potřebujete, je pořádná dávka inspirace, jak je začlenit do vašeho šatníku.

Foto: Profimedia.cz

Síťované punčocháče naleznete i v kolekcích slavných módních návrhářů.

Článek

Síťované punčochy jsou mnohem zajímavější než obyčejné černé punčocháče, navíc se vzrůstajícími teplotami budou hřát tak akorát. Právě tento doplněk se objevuje v outfitech módních odborníků po celém světě. Stojí jen pár korun, a přesto dodá módní punc každému modelu.

Jak nosit síťovinu

Existuje několik způsobů, jak k síťovině přistupovat. Jedna z cest je nechat vykukovat punčochy zpod děr roztrhaných džínů nebo ukázat pár centimetrů síťoviny těsně nad okrajem pásku. V případě, že chcete na síťovaných punčocháčích postavit celý outfit, oblečte si je k sukni.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Kalhoty:

Místo podpatků a upnutého trička volte volnější vršek a těžké kožené boty, které dodají trochu nedbalého „grunge” stylu. Síťovina je natolik výrazný prvek, že další vyzývavější kousky k sobě nesnese.

Pokud jsou na vás síťované punčochy moc odvážné, můžete tento trend uplatnit na krátkých síťovaných ponožkách. Oblékněte si je ke kratším kalhotám nebo ohrňte nohavice a nechte je vyniknout ve vašich oblíbených botách.

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Kalhoty:

Foto: archiv firem, Profimedia.cz

Kalhoty:

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Naučte se šetřit rodinný rozpočet i planetu

Spočítali jste si někdy, kolikrát chodíte týdně s odpadky, ve kterých často končí zbytečně i jídlo? Pokud chcete pomoci životnímu prostředí, nemusíte se hned...

Jaké boty nosit k jarním šatům

Sezóna šatů pomalu začíná. Než budete moci zcela odložit punčocháče, ukážeme vám, jak lze kombinovat různé druhy bot s jarními šaty. V letošním roce se barvám...

Výběr článků

Načítám