Hlavní obsah

Co nesmí chybět v pánském podzimním šatníku

Chladnější počasí už je nenávratně tu, a proto je nejvyšší čas přetransformovat svoji šatní skříň do zimní podoby. Jaké kousky by neměly chybět v pánském šatníku a jaké trendy budou vládnout nadcházející sezoně?

Foto: archiv firem

Zleva: Zelený svetr, Marks & Spencer, 699 Kč. Klobouček, Levi´s, 999 Kč. Bomber, Marks & Spencer, 1999 Kč

Článek

Pánská móda sice není tak variabilní jako ta dámská, ale přesto přináší každý rok hned několik výrazných módních výstřelků.

Letos se na výsluní vrátily zejména sportovnější bomber bundy ve stylu amerických vysokoškolských studentů. Bundy s našitými čísly noste v kombinaci s jednobarevnými džínami a ladícími teniskami.

Foto: Profimedia.cz

Zleva: přehlídka značky Hermès, Louis Vuitton, Hermès

Co se týče střihů, převládají uvolněné siluety. Kromě zmíněných bomberů se nosí klasické svetry a kardigany, kostkované košile, ale i netradiční overaly.

Foto: archiv firem

Kardigan, Diesel, 7898 Kč. Košile béžová, Marks & Spencer, 1199 Kč. Košile, Levi's, 1999 Kč. Kalhoty, H&M, 499 Kč. Boty černé, Diesel, 9599 Kč. Zimní boty, Vans, 2999 Kč

Velká pozornost je věnována obuvi. Streetwearová móda je na výsluní, a tak vlastnit alespoň jedny stylové kecky se zdá v dnešní době jako nutnost.

Foto: archiv firem

Kabát, Marks & Spencer, 3299 Kč. Mikina, F&F, 249 Kč. Tenisky, New Balance, 2199 Kč. Svetr, Marks & Spencer, 999 Kč. Kalhoty, H&M, 849 Kč

Vybírat můžete mezi klasickými modely i limitovanými edicemi. Barevné paletě pak převládají klasické barvy podzimu. Do módy se vrátila hořčicová, ale například i červená. Oblíbenou stálicí je pak khaki, modrá a šedá barva.

Foto: archiv firem

Overal, Levi's, 2699 Kč. Košile zelenkavá, Levi's, 1999 Kč. Košile světlá, Marks & Spencer, 1199 Kč. Bomber, Gant, 9729 Kč. Tenisky, New Balance, 2199 Kč. Khaki bunda, F&F, 699 Kč

Síla doplňků

Neradi experimentujete s módou, ale přesto byste svému šatníku chtěli dodat na špetce osobitosti? Pak se porozhlédněte v segmentu doplňků. Barevné boty s kontrastními bloky vyniknou obzvláště v kombinaci s jednoduchým outfitem. To samé platí i pro barevnou čepici nebo třeba batoh.

V případě, že jste naopak milovník trendů, pak vám letos nesmí chybět osobitý rybářský klobouček, který vás navíc skvěle ochrání před nepřejícím počasím. Vyberete si klasiku, nebo vsadíte na batiku či plyšový model?

Foto: archiv firem

Batoh, Levi's, 1899 Kč. Taška, Levi's, 1799 Kč. Tenisky šedé, Deichmann, 649 Kč. Tenisky béžové, New Balance, 2199 Kč. Tenisky nahoře, Diesel, orientační cena 500 Kč. Boty napravo dole, Wittchen, 3399 Kč. Klobouček, Diesel, 2199 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Jaké trendy budou vládnout pánské módě

Zatímco v obchodech vrcholí výprodeje letních kolekcí, módní návrháři už prezentují to, co se bude nosit na jaře a v létě v roce 2022. Jaké pánské trendy budou...

Výběr článků

Načítám