Hlavní obsah

Čím potěšit své milované nejen na Valentýna

Novinky, Dana Sokolová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svátek zamilovaných se již plně zapsal mezi naše novodobé svátky. Přestože především starší generace upřednostňuje oslavu prvního máje, oblíbenost tohoto víceméně komerčního svátku stále roste. Možná je to i tím, že lidé v běžném životě upouštějí od darování pozorností svým nejbližším a o svou lásku již tolik nepečují.

Foto: Profimedia.cz

Valentýn

Článek

Potěšit svého milovaného či svou milovanou o sv. Valentýnu lze různými způsoby. V podstatě ani tak nejde o hodnotu překvapení, jako o jeho výjimečnost. U někoho tak Valentýnkou může být ranní milování či snídaně do postele, u jiného kytička či romantická večeře a u dalšího společně strávený večer v divadle, v kině či noční procházka starým městem...

Je tedy na každém, jakou formu oslavy všech zamilovaných zvolí, jak moc se tomuto trendu podvolí. Pokud člověk o svou lásku i vztah pečuje pravidelně, pak sv. Valentýn nemusí být ničím výjimečným.

Podle posledního průzkumu portálu Aukro.cz muži za valentýnské dárky utrácejí dvakrát vyšší částky než ženy. Muži nejčastěji kupují spodní prádlo, korzety, punčochy a šperky. Ženy upřednostňují spíše tradiční dárky, jako jsou parfémy či knihy a romantické dárky jako např. snídaňové stolky s vlastním nápisem nebo puzzle ve tvaru srdce s vlastní fotografií.

Foto: Swarovski

First Kiss Kris Bears - dva malé medvídky z čirých fasetovaných křišťálů s černými a růžovými detaily, kteří vypadají, jako by se měli právě políbit.

Foto: Pandora

Valentýnský náramek od Pandory - v sobě snoubí nápaditý design, obdivuhodnou práci klenotnických mistrů, lesk 14k zlata a sterlingového stříbra.

Foto: Yankee Candle

Yankee Candle FRESH CUT ROSES - Nechejte svůj pokoj prodchnout nádhernou kompozicí čerstvě nařezaných růží z anglické zahrady. Lehká, jemná a něžná vůně.

Foto: Storm

Náramek STORM Heart - jemné, elegantní linie zdobené přívěskem ve tvaru srdce vyjádří vaše pocity. Náramek je vyroben z leštěné ušlechtilé oceli.

Foto: Marks & Spencer

Lahodná čokoláda nejen pro zamilované.

Foto: Smartpress.cz

Kuchařka pro mou lásku od autorky Jany Florentýny Zatloukalové je vhodná pro hospodyňky-začátečnice i pokročilé kuchařky, které díky ní začnou vaření vnímat jako potěšení.

Foto: CCC

Květinová kabelka potěší každou ženu.

Foto: s.Oliver

Kabelka s.Oliver je zdobená koženým přívěskem ve tvaru srdce, peněženka pak má symbol lásky aplikovaný na přední straně. Oba tyto módní kousky k sobě dokonale ladí, když se navíc doplní i romantickým šátkem, perfektní valentýnský outfit je na světě.

Foto: Neckermann Cestovní kancelář

Atmosféře romantické Paříže se hned tak něco nevyrovná ani v zimních měsících. Prodloužený víkend můžete strávit v Hotelu Renaissance La Défense, který leží v srdci La Défense ukrytý přímo za dominantou La Défense - Grande Arche.

Foto: Novevinarstvi.cz

Speciální víno lásky LOVE 69 představuje cuvée Tramínu a Muškátu Ottonelu, dvou výrazných aromatických odrůd, díky čemu má víno velmi podmanivou vůni a chuť.

Foto: Jacobs Creek

Pro valentýnský večer

Foto: Bohemia Sekt

Bohemia Sekt rosé demi sec k Valentýnu přímo patří. Víno lososově růžové barvy s vynikající svěží květnatou vůní a sametově jemnou sladkou chutí. Vhodné především k moučníkům a jiným sladkostem.

Foto: www.whiskeystones.cz

Kamenné kostky ledu jsou na českém trhu novinkou. Poprvé s nimi přišla whisky Ballantines a nyní se tento produkt vrací. Ochlazení sklenky kvalitního alkoholu bez narušení jeho chuti je něco, co vašeho partnera jistě osloví na Valentýna i mimo něj.

Foto: Oxalis

Čaj - Jahodový polibek - Složení: kousky jablek a meruněk, oplodí šípku, kousky červené řepy, růžová poupata, aroma, plátky jahod (min.1,2%), kousky vanilky, květy sléze.

Foto: Lacaraffe.cz

Zvláště v těchto mrazivých dnech každá žena ocení termo hrneček, s nejrůznějšími designy, včetně toho valentýnského.

Foto: Swarovski

Taštička na zip z kůže, zdobená srdcem z kůže osazeným křišťály sladěnými tón v tónu, detaily pokoveny rhodiem. Lze použít i jako obal na mobil.

Foto: Marionnaud

Homme od značky David Beckham je dřevito-kořeněná vůně pro muže.

Foto: Grund Resort Golf

Valetýn plný luxusu a relaxace v Grund Resort Golf&Ski zajisté ocení sportovci i milovníci dobrého jídla.

Foto: Lenovo

Notebook Lenovo IdeaPad S205 v růžovo – stříbrné barvě je určen pro ženy, které vědí, co chtějí. Mini notebook je ideální společník na cesty i do kavárny – baterie vydrží 5 hodin. K notebooku patří i bezdrátová myš, sluchátka a reproduktory.

Foto: Tissot

T Touch II Valentine aneb Své city vyjádříte i dotykem. Hodinky prostřednictvím dotykového číselníku poskytují 13 různých funkcí, jenž uvítají především ženy, žijící aktivním životním stylem.

Reklama

Související témata:

Související články

Pět tipů pro dokonalý valentýnský večer

Valentýn je v našich luzích a hájích poměrně novým svátkem a ne každému je po srsti slavit lásku na povel. Přesto je hezké takového dnu využít a udělat si...

Výběr článků

Načítám