Hlavní obsah

Bílá košile aneb Klasika, která nikdy nevyjde z módy

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Klasika, která nikdy neomrzí. Bílá košile by měla být naprostým základem jak pánského, tak především dámského šatníku. Nosit se dá na několik způsobů i příležitostí. A nikdy nevyjde z módy.

Foto: Archiv firem

Bílé košile zdobí nejrůznější doplňky. V poslední době se nejčastěji objevuje elegantní černá mašle i knoflíčky. Zleva: 2856 Kč, Tamsin London. 799 Kč, H&M. Orsay, info o ceně v obchodě.

Článek

Nejjednodušší nadčasová kombinace

Když nevíte, co na sebe, a máte zrovna náladu na oblíbené džíny, vezměte si k nim klidně bílou košili. Velmi trendy volnočasovou kombinací jsou bílé kalhoty rovného střihu (s ohrnutými nohavicemi), bílou rozhalenou košilí, černým páskem a koženou biker bundou.

Podle příležitosti můžete motorkářské boty vyměnit za černé podpatky a bundu za kabát, a rázem vykouzlíte outfit na večer.

Foto: Archiv firem

Kalhoty, Esprit, 1699 Kč. Boty Calvin Klein, Answear, 6699 Kč. Košile, Lindex, 699 Kč. Kožená bunda, Esprit, 6499 Kč. Kožený pásek, H&M, 399 Kč.

Bílá košile pro všechny

Ani ženy kypřejších tvarů si rozhodně nemusí oblíbený světlý svršek odpírat. Měly by ale volit místo širokých nohavic slim střihy. Košile by měla být volnější a kalhoty naopak více obtažené. Pokud by oba kousky byly volného střihu, outfit by nelichotivě rozšiřoval.

Foto: Archiv firmy

Zleva: Bílá košile, 1920 Kč. S kapsami, 2055 Kč. Obojí Tamsin London.

Elektrická modrá

Netradiční kombinaci vytvoříte spojením semišové hnědé a námořnické modré. Pokud vyrazíte na večerní akci, spojte tyto dvě barvy s klasickou bílou košilí a kožíškem v pudrové barvě.

Elektrickou modrou nechte jako hlavní prvek v podobě většího psaníčka a doplňte jej lodičkami s hadím vzorem a lehkým světlemodrým nádechem.

Foto: Archiv firem

Sukně, Topshop, 1340 Kč. Psaníčko do ruky Paul´s Boutique, 2107 Kč. Bílá košile, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Kožíšek, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Lodičky Gino Rossi, 3299 Kč, Answear.

Oversized bílá košile zaručí pohodlí

Baví vás nadčasová a velmi trendy oversized móda? Pak ve vašem šatníku jistě nesmí chybět velká „pánská“ košile. Střihy jsou povětšinou podobné, košile končí pod hýžděmi, v některých případech i pod koleny. Zkombinujte je s klasickými černými skinny kalhotami nebo světlou džínovinou.

Velmi jednoduchá a efektivní kombinace, pokud chcete skrýt větší bříško anebo se po celý den cítit co nejpohodlněji. Dobře si rozumí i s na podzim velmi oblíbenými pletenými svetry.

Foto: Archiv firem

Zleva: H&M, 799 Kč. H&M, 599 Kč. Asos, 2107 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Módní doplňky, které zahřejí

Ani ne za dva měsíce tu budou Vánoce. Ačkoli s nimi už dlouhou dobu nejsou spojeny hustě zasněžené ulice, teploty půjdou nekompromisně dolů. A s nimi přijde...

Výběr článků

Načítám