Hlavní obsah

Inspirace podle Taylor Swiftové aneb Jak si poradit se zimou stylově

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Taylor Swiftová je devětadvacetiletá americká zpěvačka, textařka a skladatelka. Spíš než to ale svým vzhledem připomíná dlouhonohou modelku značky Victoria's Secret. Kromě toho stojí za pozornost i její jedinečný styl, který si drží navzdory stále přicházejícím trendům.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Taylor Swiftová

Článek

Někteří si možná Taylor spojují s dlouhými kudrnatými kadeřemi, flanelovou košilí a country hudbou, se kterou začínala svou pěveckou kariéru. Od té doby ale již uplynul nějaký ten pátek a Taylor změnila nejen hudební žánr, ale také módní styl. Podívejte se, co obsahuje její zimní šatník.

Foto: Profimedia.cz

Nebojte se experimentovat a místo kabátu vytáhnout pončo.

Ačkoliv zpěvačka proslula svými sexy kostýmy, které nosí zejména na pódium a do vysoké společnosti, v reálu vyhledává spíše jednoduchou, nadčasovou, elegantní, ale přesto mladistvou módu, ve které se často odráží retro prvky.

Foto: Profimedia.cz

Vínové doplňky jsou trendy.

Ráda si obléká sukně s různě vzorovanými punčochami, ve kterých nechává vyniknout své dlouhé a štíhlé nohy.

Zatímco v létě nosí ráda crop-topy a nechává tak vyniknout své štíhlé bříško, v zimě se choulí do klasických žensky střižených kabátů různých barev i vzorů. Občas se nebojí ani experimentovat a vsadí například na zajímavé pončo, které doplní úzkými nohavicemi a botami na podpatku.

Foto: Profimedia.cz

Béžový kabát skvěle doplní výraznější barvy.

Nedá dopustit na své klasické hnědé kotníčkové boty či již zmíněné kozačky na vysokém podpatku. Libuje si také v jednoduchých a elegantních kabelkách střední velikosti.

Co se týče zimních doplňků, často ji potkáte se slušivou čepicí či kloboučkem na hlavě a s barevnou či tartanovou šálou.

Foto: Profimedia.cz

Zimní outfit inspirovaný jezdeckým stylem.

Prohlédněte si její nejpovedenější zimní modely a třeba v nich najdete inspiraci na to, čím obohatit svou vlastní skříň. I jednoduché kousky totiž mohou vypadat skvěle, a navíc se dají jednoduše kombinovat.

Foto: Profimedia.cz

Modrý kabát příjemně rozzáří každodenní šeď.

Reklama

Výběr článků

Načítám