Hlavní obsah

Šaty z předávání hudebních cen připomínaly panoptikum

Novinky, Linda Humlová

Letošní ročník slavnostního předávání hudebních cen MTV Video Music Awards je u konce. Jako každý rok byli i v pondělí 20. srpna diváci svědky nejen vyhlášení vítězů, ale také viděli roztodivné módní kreace, o které i tentokrát nebyla nouze. Prohlédněte si šílenou módu celebrit, nad kterou budete jen nevěřícně kroutit hlavou.

Foto: Profimedia.cz

Zpěvačka Madonna

Článek

Pokud by měl přehled modelů z udílení cen MTV Video Music Awards sloužit jako aktuální módní vzorek pro budoucí generace či mimozemské civilizace, nejspíš by si obě jmenované skupiny myslely, že jsme zcela zešíleli nebo příliš holdovali opiátům.

Celebrity i jejich módní stylisté totiž letos opravdu popustili uzdu své fantazii a k vidění tak byly modely, které byly nejen velice extravagantní, ale i vyzývavé. Ostatně posuďte sami.

Hrůza versus děs

Ačkoliv předávání hudebních cen ke kreativitě přímo vybízí, hranice mezi nápaditostí a nevkusem je velmi tenká. Letos to nevychytala například herečka Teyana Taylorová, která si vybrala model, jenž připomínal obleček filmové postavy Lary Croftové.

Foto: Forumfilm

Nová Lara Croft

Další trefou vedle byl i model jindy dokonale oděné zpěvačky Rity Ory, která zvolila průhledné šaty.

Naprosto nepochopitelnou kreaci pak předvedla modelka Amber Rose, která svým latexovým převlekem připomínala dominu.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Teyana Taylorová, modelka Amber Rose, zpěvačka Rita Ora

Světlé výjimky

Akci naštěstí navštívily i osobnosti v umírněnějších modelech. Překvapením byla například podnikatelka Kylie Jennerová, která obvykle sází na velmi sexy oblečení, jež občas působí až příliš prvoplánově. Tentokrát ale zvolila bílé dvouřadé šaty, které skvěle kontrastovaly s jejím opálením.

Povedený model předvedla i herečka Millie Bobby Brownová, která zvolila nápaditý černý overal, jenž působil elegantně a zároveň rafinovaně.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Millie Bobby Brownová, podnikatelka Kylie Jennerová, zpěvačka Jennifer Lopezová

Zpěvačka Jennifer Lopezová oblékla klasické flitrované šaty s obřím rozparkem, které sice nikoho neomámily, ale přesto se ve změti ostatních modelů poměrně vyjímaly.

Dobrý den, ňadro ven

Další specifickou skupinou byly známé ženy, které vsadily na kouzlo svých výstřihů. Patřila mezi ně například raperka Nicki Minaj nebo modelka Blac Chyna. O stupínek výš pozvedla svůj dekolt zpěvačka Sky, která jedno ňadro zahalila jen třpytivou nálepkou na bradavce.

Foto: Profimedia.cz

Zleva zpěvačka Sky, textařka Nicki Minaj, modelka Blac Chyna

Zjevení z jiného světa

Jako zjevení z jiného světa působila herečka Blake Livelyová, která v posledních pár dnech střídá jeden podivný model za druhým. Tentokrát zvolila kalhotový kostým, jenž na zábavní akci tohoto formátu působil jako pěst na oko.

Podobně na tom byla zpěvačka Sofia Carson, která oblékla prostorově výraznou róbu z tylu. V podivném modelu dorazila i provokatérka Madonna, která ovšem tentokrát se svým výběrem šlápla hodně vedle.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Blake Livelyová, zpěvačka Sofia Carson, zpěvačka Madonna

Reklama

Výběr článků

Načítám