Hlavní obsah

Vzdušné letní topy, které si zamilujete

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Překvapily vás letošní dlouhotrvající tropy? Zásobte se vzdušnými topy, které se dají nosit snad na sto způsobů. Oblékněte si je k šortkám, džínové sukni nebo plátěným kalhotám a uvidíte, že extrémní vedra budete snášet mnohem lépe.

Foto: archiv firmy

Zleva: 549 Kč, 699 Kč, 399 Kč. Vše Zara

Článek

Nepřehlédnutelná červená

Červená barva symbolizuje dravost a vášeň, a proto by vám top v této barvě rozhodně neměl chybět ve vaší skříni. Sluší zejména brunetkám, které zvýrazní, ale bát se ho nemusí ani blondýnky či zrzky.

Vybrat si navíc můžete z nepřeberného množství stylů a střihů. Na své si přijdou jak milovnice boho stylu, tak romantiky či minimalismu.

Foto: archiv firem

Zleva, Answear, 299 Kč. Zara, 699 Kč. Zara, 599 Kč. F&F, 299 Kč.

Top á la prádlo

Saténové topy, které připomínají noční košilku, jsou módním evergreenem. Na léto jsou navíc ideální volbou, protože báječně chladí. Oblečte si je k volnějším džínům nebo delší sukni, pro vyvážený a ne příliš sexy look, který se hodí na den. Na noc pak přidejte černé sako a podpatky a máte outfit vhodný na večírky i rande.

Foto: archiv firem

Zleva, Answear, 469 Kč. Mango, 499 Kč. H&M, 599 Kč.

Univerzální proužky

Proužky baví módní svět již nějakou dobu a nejspíše ještě nějakou chvíli budou. Jejich nesmírnou výhodou je, že se hodí takřka ke všemu. Můžete si je obléci jak k barevným kraťasům, tak k džínovině - pokaždé budete působit ležérně a šik.

Foto: archiv firem

Zleva, F&F, 299 Kč. Pietro Filipi, 3999 Kč. Esprit, 1199 Kč. F&F, 399 Kč.

Bohémské tuniky

Nemáte v létě náladu na vypasované topy na tělo? Pak vsaďte na volné tuniky, do kterých navíc schováte i nějaký ten špíček navíc. Volné rukávy zajistí komfort v pohybu, a navíc nehrozí, že byste své okolí překvapila nevzhlednými koláči potu. Tuniky noste na bohémský styl, hodí se k nim džínové šortky nebo sukně a zdobné sandálky bez podpatku.

Foto: archiv firem

Zleva, F&F, 649 Kč. Zoot, 589 Kč. F&F, 649 Kč. F&F, 599 Kč.

Holá ramena

Trend tzv. „off-shoulder” topů (holá ramena) je na scéně již několikátou sezónu a těší se všeobecné oblibě. Tyto topy jsou pohodlné, navíc decentně sexy, protože poodhalují nežnou ženskou šíji a klíční kosti.

Vyberte si ze široké nabídky modelů, kterým dominují různě zdobené a ozvláštněné rukávy. Nosí se balónové, vyšívané, nabírané i ty do zvonu.

Foto: archiv firem

F&F, 399 Kč. Zoot, 649 Kč. Zoot, 589 Kč. F&F, 399 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám