Hlavní obsah

Kraťasy s laclem - trend devadesátých let, který stále baví

Novinky, Linda Humlová

Nudí vás klasické šortky a overaly vám připadají až moc nepraktické? Pořiďte si do své skříně kraťasy s laclem. Tento původně devadesátkový trend slaví úspěch i v současnosti, a to zejména díky své pohodlnosti, neformálnosti a univerzálnosti. Zamilujte si je stejně jako celebrity!

Foto: Profimedia.cz

Zleva: herečka Margarita Levievová, modelka Alessandra Ambrosiová, zpěvačka Taylor Swiftová

Článek

Pokud si myslíte, že kraťasy s laclem patří do dob dávno minulých, tak se pletete. Tento nadčasový a univerzální kousek vám vnese do šatníku svěžest a originalitu, navíc se bude snadno kombinovat. Ostatně stačí si jen pod něj obléci tričko, přidat doplňky a máte hotovo!

Džínovina, která je pro laclové kraťasy typická, také zaručuje pohodlí a komfort, který si můžete dovolit jak do města, tak na dovolenou nebo třeba na rande. Výhoda lacláčů také je, že se dají poměrně snadno kombinovat. Stačí si pod ně navléci obyčejné bílé tričko, nazout conversky a máte pohodový outfit, ve kterém jsou často k vidění i celebrity.

Samozřejmě si ale s outfitem můžete i více pohrát a zvolit například barevné tričko se vzorem, případně halenku. Pokud chcete docílit sexy vzhledu, klidně si oblečte krátký crop top, který poodhalí ze stran kůži, přičemž bříško zahalí lacl. Díky němu si tento look mohou dovolit i ženy, které se nepyšní modelkovskými mírami. Pro uvolněný look pak nechte jeden popruh ležérně shozený z ramena.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowski

Foto: Profimedia.cz

Blogerka Chiara Ferragni

Foto: Profimedia.cz

Herečka Kaley Cuocová

Jaké vybrat?

Džínové kraťasy s laclem nemusí být jen modré. Můžete vyzkoušet i jiné barevné varianty například v barvách bílé, černé či šedé. Stačí se jen zamyslet, jaká barva se vám bude nejsnáze kombinovat.

Kromě kraťasů můžete také zvolit sukni nebo kalhoty. Obojí vypadá skvěle například i na elegantní způsob - v kombinaci se sandálky na klínku a menší kabelkou.

Džínové lacláče navíc mají tu výhodu, že jsou téměř nezničitelné, a proto vám vydrží ve skříni celou věčnost!

Foto: archiv firem

Zleva: Cheap Monday, Zoot, 1599 Kč. H&M, 679 Kč. Levi´s, 2799 Kč. Levi´s, 2799 Kč. Dorothy Perkins, Zoot, 539 Kč

Foto: archiv firmy

Zara, 899 Kč

Foto: archiv firmy

Reserved, 649 Kč

Reklama

Výběr článků

Načítám