Hlavní obsah

Nejkrásnější róby z letošního filmového festivalu v Cannes

Novinky, Linda Humlová

Francouzské letovisko Cannes se ve dnech 8. až 19. května 2018 stalo opět hlavním středobodem kulturního dění. Účast na červeném koberci v rámci konání filmového festivalu totiž znamená jistou prestiž, a proto se celebrity vzájemně předhánějí v nákladných róbách, špercích i jiných doplňcích. Pokochejte se pohledem na ty nejkrásnější šaty, které se na festivalu v Cannes zatím objevily.

Foto: Profimedia.cz

Česká modelka Petra Němcová

Článek

V rámci slavnostního promítání filmů se na červeném koberci vystřídalo velké množství celebrit, které zářily v nákladných róbách a luxusních špercích. Prohlédněte si náš výběr těch nejkrásnějších modelů z letošního 71. ročníku.

Modelka Sara Sampaiová si oblékla pudrovou róbu od libanonského návrháře Zuhaira Murada, která byla poseta pavučinou třpytivých kamínků. Spadlá ramena šatů a vlasy vyčesané do vysokého drdolu evokovaly zlatou éru Hollywoodu a působily velmi elegantně.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Sara Sampaiová

Modelka Kendall Jennerová je stejně jako zbytek klanu Kardashianů zvyklá provokovat. Tentokrát zvolila poloprůhledné šaty značky Schiaparelli, které byly velmi odvážné a odhalovaly téměř vše. Díky nim se stala adeptkou na nejodvážnější róbu letošního festivalu.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Kendall Jennerová

Irina Shayková zvolila róbu od návrhářky Donatelly Versace. Ta pro ni přichystala odvážný model s dráždivými výstřihy, které v kombinaci s rudou barvou působily velmi sexy. Irina tak dokázala, že i po porodu stále patří mezi nejkrásnější modelky světa.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Irina Shayková

Modelka Bella Hadidová si přivezla do Cannes několik kufrů plných rób. Nás ale nejvíce uchvátily pudrové šaty bez ramínek, které krásně podtrhly modelčinu postavu. Výrazný diamantový náhrdelník se s jednoduchou róbou skvěle doplňoval, jednoduše upravené vlasy byly už jen třešničkou na dortu.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Bella Hadidová

Modelka Izabel Goulartová proslula svou dokonale vysportovanou postavou, kterou předvedla i v Cannes. Bílé šaty od návrháře Zuhaira Murada byly tvořeny zdobným body s dlouhou vlečkou. Šaty tak odhalily modelčiny nohy v celé jejich kráse.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Izabel Goulartová

Druhé modelčiny šaty byly složené z odvážného zkráceného topu a obepnuté černé sukně. Komplet byl ušitý z černé flitrované látky, Izabel tak připomínala moderní temnou mořskou pannu. Vlasy uhlazené dozadu nechaly vyniknout dokonalému make-upu, kterému dominovaly rudé rty.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Izabel Goulartová

Herečka Cate Blanchettová zvolila unikátní róbu značky Givenchy, které dominovala krásná ombré sukně v červené, fialové a modré barvě. Vršek šatů tvořil zepředu černý rolák, vzadu Cate rafinovaně odhalila téměř celá záda.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Cate Blanchettová

Modelka Doutzen Kroesová si oblékla nesmrtelnou klasiku v podobě černého dámského smokingu značky Tom Ford, kterému vévodil hluboký výstřih a diamantové šperky. Dokázala tak, že tento look je sázkou na jistotu při každé slavnostní příležitosti.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Doutzen Kroesová

Modelka Adriana Lima vsadila na klasický hollywoodský look, který bychom si dokázali představit i na božské herečce Marilyn Monroe. Pokládané vlny a rudé rty si báječně rozuměly s dramatickým náhrdelníkem a zlatými šaty s průstřihem a vysokým rozparkem.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Adriana Lima

Čerstvě nezadaná modelka Alessandra Ambrosiová předvedla na rudém koberci hned několik nádherných rób. Černé šaty od návrháře Roberta Cavalliho odkrývaly pohled na modelčiny přednosti a daly vyniknout její štíhlé postavě. Povedly se i šperky a úprava vlasů, jen make-up bychom zvolili jemnější.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Alessandra Ambrosiová

Reklama

Výběr článků

Načítám