Hlavní obsah

Začal filmový festival v Cannes. Na červeném koberci nebyla o hvězdy nouze

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V úterý 8. května večer odstartoval 71. ročník filmového festivalu v jihofrancouzském Cannes. Navzdory letošnímu nižšímu počtu hollywoodských celebrit se po červeném koberci prošly největší hvězdy španělského filmu, herci a manželé Penélope Cruzová a Javier Bardem. O hlavní cenu, takzvanou Zlatou palmu, bude soutěžit celkem 21 filmů.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Celebrity na festivalu v Cannes předvedly své róbyVideo: Reuters

 
Článek

Penélope Cruzová a Javier Bardem si společně zahráli ve filmu Everybody Knows od íránského oscarového scenáristy a režiséra Asghara Farhádího, který rovněž odstartoval celý festival. Jako poctu nedávno zesnulému česko-americkému režisérovi Miloši Formanovi byl v úterý rovněž promítnut jeho snímek Hoří, má panenko.

Červený koberec byl letos oproti ostatním ročníkům poměrně skoupý na zahraniční celebrity. Důvodem mohl být kryjící se termín s jinou akcí, galavečerem Met Gala newyorského Metropolitního muzea, která proběhla den před oficiálním zahájením filmového festivalu v Cannes. [celá zpráva]

I tak se ale na akci objevily celebrity jako modelka Romee Strijdová, herečky Cate Blanchettová, Kristen Stewartová či Julianne Moore. Prohlédněte si jejich nákladné róby.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Penélope Cruzová s manželem hercem Javierem Bardemem

Foto: Profimedia.cz

Modelka Romee Strijdová

Foto: Profimedia.cz

Herečka Kristen Stewartová

Foto: Profimedia.cz

Herečka Léa Seydoux

Foto: Profimedia.cz

Herečka Cate Blanchettová

Foto: Profimedia.cz

Herečka Julianne Moore

Reklama

Výběr článků

Načítám