Hlavní obsah

Svatební šaty roku 2018 – krajkové rukávy a průstřihy odhalující části těla

Novinky, Nšt
Praha

Mít ty nejkrásnější svatební šaty ve svůj den D je snem každé nevěsty. Pokud se rok 2018 má stát i vaším svatebním, máme právě pro vás tipy na šaty, které jsou letos absolutně trendy.

Svatební trendy 2018Video: Novinky

 
Článek

Velkým hitem je letos krajka – krajková záda, ale také dlouhé krajkové rukávy, které se stávají čím dál tím více oblíbenými i v teplých letních měsících.

„Nebojte se toho, že by vám v nich bylo příliš velké teplo. Jedná se především o tyl, což je velmi lehký materiál, který na nevěstě vypadá velmi elegantně,“ prozradila Novinkám Marie Nováková, majitelka svatebního salonu Adina v Praze.

Populární jsou i různé průstřihy na šatech, kdy krajka odkrývá pouze určitou část těla.

Foto: Novinky

Letošním velkým hitem šaty s krajkou.

Na výsluní se již řadu let drží tylové sukně, jinak tomu není ani letos. „V kurzu jsou tylové sukně, které jsou podkryté krajkou. Řekla bych, že je na celý model dán ještě větší zřetel, a tak tyto šaty působí velice jemně. Neměly by chybět ani krásně propracované živůtky, které skryjí i různé nedostatky,“ pokračuje Nováková.

Foto: Novinky

Populární je také světlá meruňková barva.

Naopak do pozadí se dostávají šaty, které odkrývají pouze čistý dekolt. „Co se týče barev, je letos velice populární lehká meruňková, která se odlišuje od klasické šampaň barvy,“ upozorňuje odbornice, podle které by se nevěsta určitě barev bát neměla – například v podobě mašle nebo doplňků.

Podívejte se s námi na přehlídku svatebních šatů z veletrhu Svatební dny, který se konal 12. a 13. ledna v pražském hotelu Clarion.

Přehlídka svatebních šatů z veletrhu Svatební dny Video: COYOTAK PICTURES, Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám