Hlavní obsah

Pomyslného kadeřnického Oscara pro rok 2017 získal Igor Sedlák

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V sobotu 11. listopadu 2017 proběhlo v pražském Fóru Karlín slavnostní vyhlášení výsledků nezávislé kadeřnické soutěže Schwarzkopf Czech and Slovak Hairdressing Awards. Titul Kadeřník roku si odnesl kadeřník Igor Sedlák ze salonu Igor Sedlák v Prešově. Po třech letech vlády českých kadeřníků tak putuje titul na Slovensko.

Foto: Czech and Slovak Hairdressing Awards 2017

Igor Sedlák při přebírání ocenění Kadeřník roku 2017

Článek

Igor Sedlák šel do soutěže se svou černobílou kolekcí, která nakonec získala prvenství hned ve dvou kategoriích.

Odborná mezinárodní porota ocenila jeho dámský účes jako nejlepší komerční účes Slovenska, zástupci novinářů mu pak udělili také Cenu tisku SK.

Foto: Czech and Slovak Hairdressing Award’s 2017

Igor Sedlák

Dvě ocenění putovala také do salonu Hairthusiasts, Jan Hlaváček získal za svoji barevnou kolekci titul Kolorista roku a obhájil tak prvenství z loňského ročníku. Bodoval také u novinářské poroty a získal Cenu tisku CZ.

Foto: Czech and Slovak Hairdressing Award’s 2017

Jan Hlaváček

Dvě ceny získal i salon New You, ve velmi vyrovnané kategorii Pánský komerční účes si prvenství odnesl Martin Tyl, v umělecké kategorii Avantgarda byl oceněn jeho kolega ze salonu Robin Bilka.

Foto: Czech and Slovak Hairdressing Award’s 2017

Dámský komerční účes v podání kadeřnice Petry Měchurové

Za kolekci pro Dámský účes Praha byla oceněna Petra Měchurová ze Salonu Petra Měchurová. Cena v kategorii Dámský účes Čechy putovala do plzeňského Salonu RT, získala ji se svojí kolekcí Romana Topinková.

V kategorii Dámský účes Morava se z ocenění radovala Marcela Blechová z Kadeřnického salonu TOP.

Foto: Czech and Slovak Hairdressing Award’s 2017

Účes od kadeřnice Marcely Blechové - Dámský komerční účes Morava

V kategorii Tým roku se nakonec z prvního místa radoval salon Toni & Guy. Titul Objev roku, který mohou vyhrát kadeřníci do 21 let, získala Pavlína Fulínová ze stejného salonu.

Udělena byla také Cena veřejnosti, kterou převzala za Českou republiku Lenka Bechyňová ze salonu Yvett Röhrich a za Slovensko Petra Podolanová z Kadernictva Valéria Brokešová.

Foto: Czech and Slovak Hairdressing Award’s 2017

Účes od Romany Topinkové

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám