Hlavní obsah

Halloweenská manikúra pobaví i vyděsí

Novinky, lin

Říká se, že ruce jsou vizitkou žen. S tím souvisí i ukázková manikúra, jejíž extrémní provedení mohli vidět návštěvníci nadnárodní soutěže Nailympics v Londýně. Pokud ale čekáte, že k vidění byla pouze precizní francouzská manikúra, jste na omylu. Nehty se totiž staly malými uměleckými díly s převážně halloweenskými motivy.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nehty jako umělecké díloVideo: AP

 
Článek

Hlavním cílem aktuálního ročníku soutěže bylo vytvořit unikátní design umělých nehtů, který zaujme. Rozhodčí každý rok hodnotí zejména kreativitu, přesnost a smysl pro detail. Na stupních vítězů tak většinou stanou „umělkyně”, jejichž výtvory byste sice na nehtech nejspíš nechtěla, ale po kreativní stránce se jedná o opravdové skvosty.

S blížícím se Halloweenem výstavě dominovaly zejména strašidelné motivy. Nehty tak zdobily můry, hororové postavy, ale také hadi a brouci.

Foto: Profimedia.cz

Nehtový design z předchozích ročníků soutěže.

Jan Arnoldová, jedna z porotkyň, pro agenturu Reuters uvedla: „Byla jsem ohromena různorodostí témat, která se na nehtech objevila. Od temných, až děsivých drápů přes nádherné víly až po mexickou malířku Fridu Khalo.”

Nápadité nehty navíc dokonale doplňovaly i propracované kostýmy modelek, které v nich vypadaly jako nadpřirozené bytosti.

Další ročník akce se bude odehrávat v americkém Houstonu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám