Hlavní obsah

Co si odnést z hvězdného stylu herečky Olivie Munnové

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Olivia Munnová je herečka, modelka a bývalá televizní novinářka. V minulých letech zářila ve velkofilmech jako je Iron Man, X-Men nebo v seriálu Newsroom a kromě hereckého potenciálu předvádí ve všedním životě i svůj vytříbený vkus. Jaké poklady ukrývá v šatníku a co stojí za jejím neotřelým stylem?

Foto: Profimedia.cz

Olivia Munnová

Článek

Oblečení Olivie Munnové je vždy jednoduché, ale přesto mu nechybí šťáva a ženy po celém světě by mnohdy ani sekundu neváhaly a nejraději celý její šatník teleportovaly do svých skříní. Jaké kousky by za to stály?

Jednoduché kousky

Jednobarevné a střihově jednoduché kousky jsou zkrátka sázka na jistotu. Jsou pohodlné a dají se doslova ke všemu. Zainvestujte stejně jako Olivia do příjemného bavlněného trička, decentních černých kalhot, pohodlných džínů a šortek. Kombinace černé, bílé a béžové vypadá zkrátka vždycky skvěle.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Munn

Vzory a barvy

K létu neodmyslitelně patří veselé barvy i vzory. Inspirujte se Olivií a vneste do vašeho stylu provokativní rudou barvu. Je jedno, jestli zvolíte červeně květované šaty, rudou rtěnku, boty nebo šik psaníčko. Uvidíte, že vás rozzáří a dodá na sex appealu.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Munn

Kozačky nad kolena

Pokud vlastníte štíhlé nohy, pořiďte si na podzimní sezónu kozačky nad kolena. Jsou elegantní a vypadají skvěle k šatům i úzkým džínům. Navíc prodlouží nohy a pánové z nich zajisté nespustí oči!

Foto: Profimedia.cz

Olivia Munn

 Za dámu

Za dámu chceme být občas každá. Věnujte při výběru elegantních modelů pozornost barvám, které vám lichotí, tak jako Olivia. Ta svou olivovou pleť halí nejčastěji do odstínů modré, bílé, vínové a bronz. Mimochodem všimněte si, jak vypadá mikádo po ramena oproti polodlouhým vlasům nesmírně šik.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Munn

Velká večerní

Velká večerní je vždycky trefa do černého, nebo naopak průšvih. Pokud hledáte inspiraci, jak se na váš velký večer obléknout, můžete si prohlédnout, jaké róby obléká sama Olivia. Její volby jsou vždy decentní, ženské a se smyslem pro detail.

Foto: Profimedia.cz

Olivia Munn

Reklama

Související témata:

Související články

Z šatníku modelky Kendall Jennerové

Mladičká modelka Kendall Jennerová, která se původně proslavila v rodinné realitní show Keeping Up with Kardashians, se pravidelně objevuje na přehlídkách...

Gigi Hadidová, královna módního světa

Minulý rok se v módních kruzích nesl ve znamení modelky Gigi Hadidové a vypadá to, že letos tomu nebude jinak. Její kariéra roste raketovou rychlostí a jméno...

Výběr článků

Načítám