Hlavní obsah

Manželka britského expremiéra Davida Camerona buduje vlastní módní značku

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zatímco se bývalý premiér Velké Británie David Cameron stáhl do ústraní, jeho drahá polovička konečně roztáhla křídla. Samantha Cameronová byla vždy ozdobou svého muže a zřejmě i proto se rozhodla svůj potenciál využít. Milovnice módy chystá se svou stylistkou novou módní značku.

Foto: Profimedia.cz

Samantha Cameronová se svým manželem, bývalým britským premiérem Davidem Cameronem.

Článek

Manželka bývalého britského premiéra se rozhodla, poté co její manžel opustil významný post, rozjet svou vlastní kariéru. Konkrétně se chystá bodovat na poli módy, která je v jejím osobním životě velkým koníčkem. V plánu má dokonce založit svou vlastní značku.

Nejlépe oblékaná žena minulého roku

O tom, že má cit pro módu, veřejnost přesvědčila minulý rok, kdy byla prestižním časopisem Vanity Fair vyhlášena jednou z nejlépe oblékaných žen roku 2015.

Pětačtyřicetiletá Cameronová byla pochválena především za svůj konzervativní šarm a lásku ke kvalitnímu oblečení. Mezi její oblíbené návrháře patří světoznámá jména, například Alexander McQueen, nebo Jonathan Saunders, napsal Telegraph. Módní zkušenosti zužitkovala také jako kreativní konzultantka a velvyslankyně Britské módní rady.

Cit pro módu mají zřejmě v rodině. Sestra Cameronové pracuje jako zástupce šéfredaktorky prestižního módního britského magazínu Vogue.

Foto: Profimedia.cz

Její konzervativní, avšak vyšperkovaný styl inspiruje mnoho žen.

Foto: Profimedia.cz

Je ozdobou módních akcí a přehlídek.

Manželka bývalého britského premiéra pravidelně zasedá do předních, čestných řad na módních přehlídkách známých značek a pro mnoho Britek je jasnou módní ikonou i inspirací.

Aktuálně Cameronová plánuje rozjet módní značku společně se svou bývalou osobní stylistkou a módní poradkyní Isabelou Spearmanovou. Sedmatřicetiletá stylistka řekla, že se s Cameronovou dokonce už shodly i na jméně nové módní značky.

Foto: Profimedia.cz

Nebojí se obléknout ani kalhoty.

Předpokládá se velký úspěch

Isabela Spearmanová své zkušenosti načerpala mimo jiné i jako asistentka známé módní designérky doplňků Anyi Hindmarchové.

Žena, která začínala jako módní PR, povýšila na pozici asistentky manželky britského premiéra. Ale ani poté, co Cameron z funkce odstoupil, se na módním poli rozhodně neztratí.

Nová kreativní dvojice chystá módní značku, která by měla být představena příští rok. Pokud bude alespoň z poloviny tak povedená jako naprostá většina outfitů, které Samantha Cameronová vynáší na veřejnost, pak se je doopravdy na co těšit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám