Hlavní obsah

Žiletky odložte, vrací se trend chlupatého klínu a podpaží

Novinky, ema

Holit, nebo neholit? Takové dilema ženy příliš neřeší, v posledních letech totiž jasně převažoval trend úplného vyholení. Módní bible, za kterou je považován britský Tatler, nyní přišla s tvrzením, že je holení klínu minulostí. Ženy by měly odložit holicí potřeby a chloupky nechat narůst.

Foto: Profimedia.cz

Žiletky prý podle posledních trendů už nebudou potřeba.

Článek

Miley Cyrusová, Michelle Rodrigezová, Lady Gaga nebo dcera Bruce Willise, herečka a aktivistka Scout Willisová. To by podle magazínu měly být slavné tváře, které mohou za znovuobjevenou popularitu neoholeného trendu.

Všechny jmenované celebrity fandí přirozenosti. A to nejen u intimních partií, ale například i u chlupatého podpaží, které hrdě vystavují na obdiv nejen na sociálních sítích, ale i na veřejnosti.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Michelle Rodriguezová

Do titěrných kalhotek chloupky nepatří

Redaktorka serveru tatler.com Layla Cambridgeová píše, že se „neholení“ vrací do módy poté, kdy nejžhavějším trendem byla brazilská depilace voskem nebo cukrovou pastou. Jako o všechny módní novinky, tak i o tento poměrně bolestivý kosmetický zákrok zájem pomalu opadá a veřejnost tak prý čeká nová éra zarůstání.

Popularitu si podle redaktorky holý klín získal ve 20. století pravděpodobně díky seriálu Pobřežní hlídka a také tehdy novému trendu titěrných kalhotek typu tanga.

Foto: Profimedia.cz

Scout Willisová

Trend hustého obočí

Podle deníku Daily Mail fandí přirozeně chlupatému ohanbí i herečky Gwyneth Paltrowová a Cameron Diazová. To, že se do módy vrací chloupky, potvrzuje i trend hustého obočí, které proslavila modelka Cara Delevigneová.

Hustě pěstěné obočí je v kurzu od té doby, kdy se slavná modelka objevila na přehlídkových molech. Upravené oblouky tak vystřídaly pečlivě vytrhané úzké, téměř neviditelné čárky. Husté tmavé obočí je jedním z největších beauty trendů současnosti.

Foto: Profimedia.cz

Miley Cyrusová

Anketa

Preferujete v intimních partiích holení, nebo přirozenost?
Chloupky mi nevadí
49 %
Používám žiletky
44,1 %
Zatřihávám, ale neholím
6,9 %
Celkem hlasovalo 8024 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám