Hlavní obsah

Košile s vázankou vnese do šatníku retro nádech 70. let

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pussy bow halenky, v překladu blůzky s vázankou, dokážou z obyčejného outfitu vykouzlit moderní retro twist, a to v jakékoli kombinaci. A nosit je mohou ženy jak spíše chlapeckých, tak i kypře ženských tvarů.

Foto: Profimedia.cz

Vyzkoušejte košili s vázankou.

Článek

Větší prsa

Růžová košile s vázankou ze 100% hedvábí si zaslouží retro outfit inspirovaný 70. léty. Pozornost od bujného poprsí odvedete velkou mašlí u krku, a pokud dáte na odiv úzký pas, silueta bude vyrovnaná.

Luxusní materiál si zaslouží krásný šperk, proto neváhejte do uší připnout náušnice v barvách rozkvetlé jarní louky.

Foto: Archiv firem

Košile, Karl Lagerfeld, Zoot, 6439 Kč. Sako, H&M, 999 Kč. Naušnice, Klenoty Aurum, info o ceně v obchodě. Sukně, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Kabelka s kožíškem, Marks&Spencer, info o ceně v obchodě. Lodičky, Mohito, info o ceně v obchodě.

Výraznou barvu košile laďte s neutrální hnědou a béžovou. Sáčko i psaníčko do ruky, zdobené malou kožešinkou, mohou být bílé, nejlépe však v krémové barvě, která retro nádech báječně zvýrazní a podtrhne. Co se týče bot, volte kůži. Místo hladké usně ale vsaďte na semiš.

Pánská postava

Využijte chlapeckých křivek a vezměte retro do svých rukou! I vám bude slušet košile s retro vázankou. Vyberte střih s výrazným vzorem a slaďte s brčálovými tregínami, které dokonale okopírují siluetu a zvýrazní štíhlé nohy a malý zadek.

Foto: Archiv firem

Hodinky, Komono, info o ceně v obchodě. Brýle, Komono, 1890 Kč. Košile, Reserved, info o ceně v obchodě. Kabelka, Topshop, 965 Kč. Sandály, Topshop, 1580 Kč. Kalhoty, H&M, 349 Kč.

Ženskost dodají páskové sandály s panelovým podpatkem, velmi zajímavým prvkem, který je nepřehlédnutelný, a s vtipným zdobením podpatku. To můžete využít i dále a sladit s dalším doplňkem - brýlemi s florálním motivem. Barvu (v tomto případě modrou) můžete opakovat třeba i na kabelce či hodinkách.

Pro hrušky

Postava typu hruška se vyznačuje menšími ňadry, zato kypřejšími boky a zadečkem. I s tím si ale lze poradit. Problémové partie zamaskujete dobře zvoleným topem a volnějšími střihy.

Pro začátek zkuste zabodovat pomocí halenky s vázankou v tělové barvě, která není úzkého, ale naopak širšího a volnějšího střihu. V ideálním případě by měla být délkou zhruba po zadek.

Foto: Archiv firem

Pončo, Takko, 299 Kč. Boty, Ojju, Zoot, 686 Kč. Košile s vázankou, Rčeserved, info o ceně v obchodě. Kabelka, Matt&Nat, 1710 Kč. Kalhoty, Marks&Spencer.

Pokud je halenka kratší, využijte služeb šikovně střiženého ponča, které zakryje vše, co by nemělo být vidět. Zadeček a boky skryjte v šikovně střižených kalhotách s širokými nohavicemi, na nohy obujte třpytivé sandálky a do ruky vezměte kabelku v mentolové barvě.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám