Hlavní obsah

Jediná kabelka poslouží jako doplněk na procházku, do práce i na večírek

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čas od času si člověk tak zamiluje jeden kousek oblečení nebo nějaký doplněk, že se mu skoro až příčí nosit něco jiného. Mnoho žen podléhá především kabelkám, které jsou pro ně takřka nepostradatelnou záležitostí. Zkuste právě tu svou oblíbenou dodat ke třem zcela rozličným outfitům.

Foto: Profimedia.cz

Jedna kabelka do práce, na ven s kamarády i na volný čas? Proč ne!

Článek

Na volný čas nebo do města

Černá kabelka je sama o sobě relativně běžným, fádním doplňkem. Pokud ji ale oživíte barevnou bambulkou, postavíte ji o level výše a už se dá krásně kombinovat s jinými barvami.

V tomto případě ji dejte dohromady s oblíbenými džínami a barevným vrškem ve formě mikiny nebo trika s dlouhým rukávem a květovaným vzorem. Dolaďte barevnou bižuterií, šedým kabátem a neutrálními teniskami.

Foto: Archiv firem

Triko Tom Joule, Zoot, 1079 Kč. Tenisky Chuck II Shield Canvas. Kabát Vero Moda, Zoot, 1319 Kč. Náhrdelník, Reserved, info o ceně v obchodě. Kabelka, H&M, 949 Kč. Kalhoty Obnly, 1099 Kč.

Na zábavu nebo do práce

Overal neodkládejte, léto ještě není u konce. Obujte k němu kontrastní růžové páskové sandálky a nezapomeňte také na perfektní pedikúru, která by měla být do otevřených bot samozřejmostí.

Dále nezapomeňte na vypasované sáčko, pro milovnice módy se ale nabízí například i dlouhý trenčkot nebo kabát, a doplňky, které letně laděný outfit krásně osvěží. Bleděmodrá barva má navíc tu výhodu, že ji můžete párovat jak se zlatými, tak stříbrnými šperky. Fantazii se meze nekladou.

Foto: Archiv firem

Sako, Reserved, info o ceně v obdchodě. Sandálky na podpatku, Aldo, 2199 Kč. Náušnice a prsten, Alo Diamonds, info o ceně v butiku. Kabelka, H&M, 949 Kč. Overal Miss Selfridge, Zoot, 1729 Kč.

Na rande nebo na večeři

Že je typický kancelářský vzor - takzvané „káro” - nudný? Ale kde že, naopak. Kombinujte ho ale úplně jinak, než je zvykem. A to například s jemnou broskvovou nebo starorůžovou barvou.

Zkuste pulovr se zdobeným límečkem, perforované mokasíny na vyšší bílé platformě a dlouhý bílý trenčkot. Veselá bambule na kabelce bude v tomto případě skvěle ladit s pulovrem, zatímco černá si perfektně sedne se sukní.

Foto: Archiv firem

Pullover, Orsay, 699 Kč. Boty, Humanic, 1799 Kč. Sukně, Orsay, 699 Kč. Kabelka, H&M, 949 Kč. Trenčkot, H&M, 1999 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám