Hlavní obsah

Maxišaty - ideální a variabilní módní kousek na léto

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Léto volá po vzdušných střizích, materiálech i outfitech, ve kterých se dá bez problémů strávit horký letní den jak ve městě, tak na procházce či dovolené. Využijte proto maximálního pohodlí, které nabízejí maxi střihy.

Foto: Profimedia.cz

Maxišaty jsou ideálním kouskem do letních veder.

Článek

Do města

Chystáte se na nákup, jenomže nevíte, co v rychlosti na sebe, spěcháte na autobus, nebo potřebujete obléknout nejen sebe, ale i děti a dát obojek psovi?

Ideální čas přes hlavu přetáhnout jednoduché maxišaty. K nim stačí obyčejné žabky či baleríny a stylový, za pár minut vytvořený outfit je na světě.

Foto: Archiv firem

1. F&F, 429 Kč. 2. New Yorker, 699 Kč. 3. Little Mistress, Zoot, 1938 Kč. 4. Bonrpix, 699 Kč. 5. Bonprix, 749 Kč. 6. H&M, 799 Kč.

V jednom tónu

Příliš neholdujete vzorům a je pro vás doslova noční můrou kombinování několika potisků? Jděte na to chytře a pořiďte si takový model, který uchvátí i přesto, že je úplně jednoduchý.

Jednobarevné šaty mají tu výhodu, že je můžete doladit doplňky, jakými se vám jen zachce. Stejně dobře k nim bude vypadat jak džínová, tak kožená bundička, ale i sáčko nebo vyšívaný bomber.

Foto: Archiv firem

1. H&M, 349 Kč. 2. Bonprix, 479 Kč. 3. Těhotenské šaty, Next, 1070 Kč. 4. Next, 1285 Kč. 5. New Yorker, 699 Kč. 6. F&F, 599 Kč.

Na pláž

U moře se spíše než na styl hledí na praktické vlastnosti šatů. Vybírejte proto hodně vzdušné kousky s volnými, nejlépe do áčka střiženými sukněmi. Ideální jsou rozevláté poloprůsvitné šaty nebo modely bez ramínek, které během chvilky svléknete, anebo se pod nimi, aniž by kdokoli cokoli viděl, můžete klidně i převléknout do suchého prádla.

Co se týče barev a vzorů, povoleno je vše. Na dovolené neplatí žádná předepsaná pravidla.

Foto: Archiv firem

1. Bonprix, 629 Kč. 2. Mango, 1199 Kč. 3. Only, Zoot, 1389 Kč. 4. New Yorker, 799 Kč. 5. New Yorker, 549 Kč. 6. New XYorker, 549 Kč.

Na večírek

Čeká vás zahradní nebo narozeninová slavnost? Večírek nebo jiná opulentní událost? Šatům se rozhodně nevyhýbejte. Za bohyni můžete být, pokud zvolíte správný typ šatů.

Ženy menšího vzrůstu by měly ke splývavým šatům obout podpatky, silnější ženy mohou zvolit šikmé pruhy, které jejich postavu opticky zeštíhlí.

Dámy s menšími ňadry mohou bez obav vyrazit v šatech bez ramínek, naopak bujnější vnady se dají schovat za volánovitý vršek.

Foto: Archiv firem

1. Bonprix, 649 Kč. 2. Mango, 999 Kč. 3. H&M, 1499 Kč. 4. H&M, 1499 Kč. 5. Mango, 999 Kč. 6. Next, 1965 Kč.

Na volný čas

Na uklízení, relaxování nebo návštěvu se hodí obléci prakticky cokoli. Vsaďte na maxišaty nejrůznějších vzorů a materiálů. Náladu vyjádříte vtipným nápisem, vyznavačky hippie a boho stylu si také přijdou na své.

Taková móda je aktuálně in! Doplňte visacími náušnicemi, dlouhým korálkovým náhrdelníkem, několika prsteny a slaměným kloboukem.

Foto: Archiv firem

1. Tally Weijl, 559 Kč. 2. Bonprix, 829 Kč. 3. Next, 1215 Kč. 3. New Yorker, 699 Kč. 5. New Yorker, 699 Kč. 6. F&F, 669 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám