Hlavní obsah

Jednoduchý letní outfit aneb Bílé tílko v hlavní roli

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vyznáváte minimalismus a v teplých letních dnech se vám nechce kombinovat žádné módní složitosti? Pak vězte, že si vystačíte s běžným základem šatníku, který by měla tvořit džínovina, jednoduché minimalistické kousky (např. tílko), tenisky a elegantní boty na podpatku. I z takového minima totiž můžete vytvořit jednoduchý a elegantní outfit.

Foto: Profimedia.cz

Bílý top v hlavní roli

Článek

Neotřelá klasika

Ač to může znít jakkoli bláznivě, doopravdy si lze vystačit pouze s džínovými „slimkami“ a bílým, úplně jednoduchým tílkem. To může být ozvláštněno krajkou nebo jiným zajímavým lemováním, záleží na vkusu nositelky.

Velmi moderní styl, co se týče džínových kalhot, je otrhaný denim, který vypadá, jako by ho už někdo pár sezón nosil. Outfit nepůsobí strojeně – naopak velmi svěže a uvolněně.

S dalším kombinováním si hlavu také nelámejte. Dejte dohromady pohodlné tenisky jakékoli barvy s klasickým koženým nebo koženkovým křivákem. Pokud máte pocit, že celku chybí doplněk, sáhněte po jednoduchém náhrdelníku.

Foto: Archiv firem

Kožená bunda, Mango, 2999 Kč. Bílé tílko, H&M, 149 Kč. Náhrdeník, New Yorker, 219 Kč. Tenisky Nike CourtxLiberty, info o ceně v obchodech. Džíny, H&M, 999 Kč.

Kancelářský styl

Pokud váš styl charakterizuje ženskost anebo se kvůli práci musíte oblékat elegantně, ani v létě nemusíte za každou cenu oblékat stále jen kalhoty nebo nudné černé pouzdrové sukně bez nápadu.

Zkuste vykročit z davu pomocí sukně v safari stylu s knoflíky a zavazováním na mašli. Co se týče topu, vyberte klasické bílé tílko s průstřihem u krku. Působí zajímavě a vůbec ne vulgárně. Navíc sluší bronzové, sluncem opálené pokožce.

Doplňky v černé barvě jsou naopak velmi žádoucí. Co se týče šperků, svěřte se do péče zlata, klidně v kombinaci s perletí.

Foto: Archiv firem

Brýle Jeepoers Peepers Jude, Zoot, 649 Kč. Páskové sandály na podpatku, Baťa, 599 Kč. Šperky s perletí, Alo Diamonds, info o ceně v obchodě. Tílko, H&M, 349 Kč. Sukně Dorothy Perkins, Zoot, 699 Kč.

Bílá, bělejší

Bílé a světlé outfity všeobecně jsou velkým trendem. A rozhodně nejde o nic složitého. Sestavit je můžete pomocí jednoduchých bílých šortek na zavazování a obyčejného bílého tílka, které lze zastrčit do kraťasů, anebo jej nechat volně.

I zde vezměte za vděk pohodlnými teniskami nebo nazouvacími slip ony. Velmi moderní jsou v poslední době sluneční brýle s kulatými obroučkami a také maxi vesty. Takovou, například v šedém melíru, můžete k podobné kombinaci klidně obléknout.

Foto: Archiv firem

Vesta Noisy May, Zoot, 749 Kč. Tenisky, Vans, info o ceně v obchodě. Tílko, New Yorker, 139 Kč. Brýle, New Yorker, 139 Kč. Šortky, New Yorker, 399 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám