Hlavní obsah

Šaty, které by neměly chybět v ženském šatníku

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nudí vás klasické šaty a ráda byste vyrazila na večírek v něčem zajímavějším nebo chcete osvěžit kancelářský šatník? Vyzkoušejte košilové šaty, kterým propadají nejen obyčejné ženy, ale i světové celebrity.

Foto: Profimedia.cz

Košilové šaty oslovily celebrity, ale i módní blogerky.

Článek

Pudrová elegance

Charakterizují váš styl jemné pudrové barvy a kancelářská elegance? Proč ne. Světle béžové elegantní košilové šaty svažte v pase do mašle, k nim oblékněte jemné sáčko na knoflík. I zde můžete využít zvířecího vzoru, kancelářský look pak lze ještě doladit brýlemi s černými obroučkami.

Pro dokonale uhlazený look využijte služeb matné rtěnky a perletě. Tu naneste na perfektně upravené nehty, které budou reprezentativní vizitkou.

Foto: Archiv firem

Sako, H&M, 899 Kč. Boty, Lusha, info o ceně v butiku. Šaty Apricot, Zoot, 1129 Kč. Brýle, 7150 Kč. Matná rtěnka, Oriflame The One lip, 199 Kč. Dlouhotrvbající lak na nehty, Oriflame The One, 159 Kč.

Studené tóny

Okopírujte letošní trend a zařaďte do šatníku metalické a kovové odlesky. K trendy džínovým šatům s páskem obujte tenisky na silně platformě, ke kterým se budou skvěle hodit uzoučké hodinky.

Parádu uděláte s mentolovou bundičkou v imitaci kůže i kvalitní koženou kabelkou přes rameno nebo do ruky.

Foto: Archiv firem

Hodinky Komono, Freshlabels, 1290 Kč. Semišová bunda, Zara, 1599 Kč. Tenisky, DKNY, info o ceně v obchodě. Šaty, Mohito, info o ceně v obchodě. Kožená kabelka, DKNY, 8030 Kč.

Uvolněný boho styl

Zajímá vás boho styl a preferujete volné a splývavé střihy? Zkuste košilové šaty s dlouhými rukávy v tmavě vínové barvě, ostatní doplňky i kousky slaďte také do zemitých barev. Skvěle k tomu poslouží kardigan i boty z hadí kůže.

Pro dokonalý efekt slaďte barvu kabelky a šátku, který odvážnější dámy mohou zaplést do drdolu ve vlasech a nechat tak v dekoltu vyniknout pozlacený šperk.

Foto: Archiv firem

Šátek, H&M, 299 Kč. Boty, Lusha, info o ceně v butiku. Řetízek, H&M, 129 Kč. Šaty, Mohito, info o ceně v obchodě. Kabelka, Orsay, info o ceně v obchodě. Kabátek, Reserved, info o ceně v obchodě.

Rockový look pro boubelky

Klasické černé není nikdy dost. Využijte ji v případě, že chcete schovat oblé křivky, na pomoc si vezměte moderní košilové šaty s límečkem a krátkým rukávem.

Pokud se chystáte na večírek, přidejte pár centimetrů k dobru vysokými lodičkami na podpatku a dolaďte stylovým koženým křivákem. Orámujte rty červenou rtěnkou a nezapomeňte na nehty. Všechny ostatní nezbytnosti schovejte do malého psaníčka, které bude díky dlouhému řetízku stále při ruce.

Foto: Archiv firem

Malá kabelka, H&M, 599 Kč. Boty Carmens, Destroy, 3299 Kč. Šaty Dorothy Perkins, Zoot, 1179 Kč. Bunda, Zara, 2999 Kč. Lak na nehty, Avon Nail pro, 149 Kč. Rtěnka Avon Luxe, 239 Kč.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Výběr článků

Načítám