Hlavní obsah

Letní veselé doplňky na pláž i do města

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte módní trend, kterým oživíte šatník skládající se z neutrálních, fádních barev? Punc jedinečnosti mu dodáte veselými ethno doplňky, které zdobí širokou škálu oblečení, ale i kabelek, bot či šátků.

Foto: Profimedia.cz

Třásně, bambule, výšivky. Ethno doplňky osvěží letní oděv.

Článek

Trend, který zaručeně vykouzlí úsměv na tváři nejen jeho nositelkám, či snad nositelům, ale i všem kolemjdoucím.

Jakkoliv naivní se může na první pohled zdát oblékání třásní, barevných tkanin, nitek a bambulí, je jasné, že ovládne nejen pláže dovolenkových destinací, ale i ulice měst.

Foto: Archiv firmy

Tento výrazný doplněk skvěle doladí jemný outfit, zleva 399, 399 a 549 Kč, vše Zara.

Foto: Archiv firmy

Spárujte například s džínovinou. Zleva psaníčko Mango, 799 Kč. Top s bambulemi, Asos, info o ceně na webu. Maxi psaníčko se střapci, Mango, 799 Kč.

Ačkoliv byl dříve spíše jen výsadou festivalové módy, aktuálně boho trend zdobí téměř vše. Od šálů po tuniky, přes plážové oblečení, šaty, po kardigany a overaly.

Od kabelek po boty a společenská psaníčka. Výjimkou nejsou ani bambulemi poseté boty, vysoké jehlové podpatky, nebo moderní městské žabky.

Velmi často se kombinuje s proutěnými plážovými taškami v podobě velkých, výrazných třásní.

Foto: Archiv firem

Kabelka přes rameno, Zara, 899 Kč. Zatahovací vak, H&M, 599 Kč. S černými střapci, H&M, 899 Kč. S žlutým detailem, Mango, 899 Kč.

Foto: Archiv firem

Barevné náušnice, H&M, 249 Kč. Černé střapce, H&M, 299 Kč. Náhrdelník, Mango, 399 Kč. Tyrkysové, H&M, 299 Kč. Kabelka, Zara, 2299 Kč.

Třásně a bambule mohou vypadat ležérně, i když se jemně pohupují na lemech malých černých šatů, či splývavě visí z mikin a svetrů.

Tento trend bohužel není pro každého, vyžaduje totiž alespoň trochu odvahy a chuť experimentovat. Pokud ale stále váháte, čím oživit jemný outfit, rozhodně se nebojte ho vyzkoušet. Sluší totiž všem, a to při každé příležitosti.

Foto: Archiv firmy

Žabky, Asos, info o ceně na webu. Oranžové sandále, Zara, 1799 Kč. Černé Zara, 1599 Kč.

Foto: Archiv firmy

Kreativita prodejců nezná mezí, obojí boty Asos, info o ceně na webu.

Může se vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám