Hlavní obsah

Letní kousky se v zimním šatníku neztratí

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za každou cenu v zimě schovávat do skříně krátké sukně, kraťasy nebo šaty a tuniky? Určitě ne. S několika drobnými radami si i v chladnějším období vystačíte s letními kousky a nebudete muset utrácet za nové oblečení. Udělejte ze své skříně celoroční šatník.

Foto: Profimedia.cz

Ani barev se nemusíte v zimě bát.

Článek

Typickým kouskem, který v létě ocení každá žena, jsou bezesporu džínové kraťasy. Na podzim, na jaře i v teplejších zimních dnech vypadají skvěle v kombinaci s neprůhlednými černými silonkami, které se dají sehnat i zateplené. Kompletní městský look doplníte halenkou a oversized svetrem. Baleríny obujete v létě, v zimě ale vsaďte na „biker boots“ nebo vysoké kozačky. Pokud si troufáte, nebojte se navléknout přes silonky ještě vlněné nadkolenky.

Že se bílá nosí jen v létě? Ale kdepak. Vytáhněte ze skříně bílé džíny nebo kalhoty, které doplňte černým rolákem a kabátem ve velbloudí hnědé barvě a bronzovými lodičkami v případě, že se chystáte na večerní akci. Pro elegantní a moderní vzhled na volný čas zvolte také kotníčkové kozačky nebo sportovní boty do půli lýtek.

Foto: Archiv firem

Košile, Lindex, 899 Kč. Kraťasy, New Yorker, 549 Kč. Silonky, H&M, 249 Kč. Kabela Matt&Nat, Urbanlux, 1950 Kč. Boty Tamaris, Zoot, 1999 Kč.

Ani letní šaty nejsou v jiných ročních obdobích rozhodně tabu. Ačkoliv se může zdát, že veselé výrazné barvy a květinové motivy jsou úplně mimo mísu, není tomu tak. Jsou hned dvě varianty, jak je nosit. Na večerní akci oblékněte k šatům koženou bundu a kotníčkové boty a na denní nošení kombinujte lehké šaty stejně tak, jako by to byla tunika. Tudíž se nebojte pod ně obléknout své oblíbené úzké džíny.

Krátké topy, které v létě odhalují bříško, se dají v chladnějších měsících obléknout přes malé černé šaty, na tílko k džínám nebo ke kalhotám s vysokým pasem.

Trendy maxi šaty, které se v poslední době těší obrovské oblibě, můžete nosit, i když už je teplota okolo nuly. Jak? Základem je košilka či tílko a silonky či punčocháče. Na oblíbené dlouhé šaty pak vyberte ze skříně dobře padnoucí rolák nebo svetr přes hlavu. Outfit doplňte výrazným náhrdelníkem. Boho styl doplňte velkým vlněným kloboukem a delším kabátem.

Foto: Archiv firem

Šaty, Bonprix, 899 Kč. Bunda, C&A, 998 Kč. Kožené boty, Bonprix, 1299 Kč. Náhrdelník, Tophsop, info o ceně v obchodě. Taška, Bonrpix, 549 Kč. Džíny, Lindex, 999 Kč.

Může se Vám hodit na službě Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Jak vybrat svůdné spodní prádlo

Zimní večery, slavnostní a sváteční nálada svádí k milostným radovánkám a dlouhému lenošení v posteli, kdy se nikomu nechce z vyhřátých peřin. Pro tuto...

Jak se v zimě starat o obuv

Nepřízeň počasí, vlhko, déšť, sníh a ulice ošetřené posypovou solí. Všechny tyto faktory škodí botám, které v zimním období nosíme. A aby tyto podmínky...

Výběr článků

Načítám