Hlavní obsah

Blýskněte se metalickou módou

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zlatá barva nepatří jen na párty a na slavnostní události. Je pravda, že jde o velmi výrazný prvek v šatníku, ovšem když ho obléknete s elegancí a vyhnete se základním stylistickým prohřeškům, jako je kombinace s pestrými barvami, mohly by se metalické barvy ve vaší skříni zabydlet i natrvalo.

Foto: Profimedia.cz

Zlatá a stříbrná jsou oblíbené barvy, které ženy nosí většinou na doplňcích. Nebojte se je však zařadit i do svého šatníku.

Článek

Kosmický neon do práce

Máte strach, abyste v metalické stříbrné nevypadala jako alobal? Pak se rozhodně nepouštějte do více než dvou stříbrných položek v denním outfitu. Jako první, nejvýraznější prvek zvolte například pouzdrovou sukni, kterou musíte doplnit něčím zajímavým a neotřelým tak, aby nezůstala ve středu zájmu.

Neutralizujte celek světlou košilí, kterou do sukně zastrčte, a pak sáhněte po doplňcích, třeba náramcích. Se sukní budou příjemně ladit kosmické espadrilky se zajímavou hadí špičkou. Čím však celek vyzdvihnete na maximum, je neonová mini kabelka, která si se stříbrnou barvou hravě poradí.

Foto: Archiv firem

Košile Van Graaf, 999 Kč. Espadrilky Topshop, info o ceně v obchodě. neonové psaníčko Asos, cca 1220 Kč. Náramky Bijoux&Bijoux Eclusive, 1 kus 149 Kč. Pouzdrová sukně Dorothy Perkins, 520 Kč.

Metalické pohodlí na volný čas

Pokud také ve svém volném čase máte na prvním místě pohodlí, následující outfit se vám jistě zalíbí. Mnoho žen si oblíbilo dlouhé splývavé sukně po kotníky. K tomuto účelu můžete zvolit černou, šedou nebo klidně i vzorovanou sukni. Volné triko volte v letní zlatavé barvě, krásně v něm vynikne bronzová pokožka.

Skvělými výraznými i stylovými doplňky jsou pak i ethno sandály s korálky a zajímavé brýle se vtipnými obroučkami, které chrání váš zrak proti slunci a dodají celku ten pravý šmrnc.

Foto: Archiv firem

Dlouhá sukně H&M, 599 Kč. Brýle Asos, cca 525 Kč. Sandálky Zara, 599 Kč. Metalické triko Bonprix, 529 Kč.

Zlatavý party look

Zlatá na párty jednoznačně patří. A pokud se chcete doopravdy „blýsknout“, nebojte se zařadit jí co nejvíce. Nic nezkazíte zlatými koktejlkami s třásněmi, elegantními zlatými lodičkami na vysokém podpatku a netradičním psaníčkem s vyšíváním, v modro-oranžové kombinaci.

Abyste měla jistotu, že domů vždy odejdete včas, nezapomeňte okolo ruky obepnout stylový náramek spojený s malým ciferníkem.

Foto: Archiv firem

Koktejlové šaty Topshop, info o ceně v obchodě. Hodinky Bonprix, 349 Kč. Ethno psaníčko F&F, 379 Kč. Lodičky s bronzovým lemem Bonprix, 599 Kč.

Nedbalou eleganci zajistí kůže

Kožené kalhoty nepatří jen k motorkářům, byla by jich škoda. Tento vysoce žádaný a atraktivní materiál si zaslouží i dámské publikum. Kožené kalhoty s mírným leskem zkombinujte s vysokými sandálky na podpatku v barvě zlata. Nevymýšlejte nic složitého. Oblékněte bílé nebo šedé volné triko, doplňte ho zajímavým náhrdelníkem, klidně z řad oblíbené bižuterie. Poslední, takzvanou „trefou do černého“, pak bude kabela se zlatými řetězy. Absolutně jednoduchý a prudce stylový celek je na světě.

Náš tip: Pokud nemáte kožené kalhoty, v obchodech seženete i jejich napodobeniny, například kousky s pogumovanou lesklou vrchní vrstvou.

Foto: Archiv firem

Kožené kalhoty Mango, 4199 Kč. Zlaté lodičky Asos. Kabela Mango, 699 Kč. Šperk H&M, 249 Kč. Šedé triko H&M, 199 Kč.

Reklama

Související témata:

Související články

Šaty vybírejte podle typu postavy

Šaty jsou na nošení velmi univerzální. Můžete je obléknout na slavnostní recepci, ale klidně i k vodě v horkém letním dni. Přestože se obchodní centra hemží...

Letní móda do práce nemusí být nudná

Léto není jen o světlých bílých a béžových neutrálních barvách. Zkuste s nimi zkombinovat i jiné, výrazné tóny. Nová barevná kombinace osvěží nejen váš šatník,...

Výběr článků

Načítám