Hlavní obsah

Jak nosit džínové kraťasy

Novinky, Eva Dvořáková

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Džínové kraťasy jsou velmi univerzálním, a hlavně velmi oblíbeným kouskem hlavně v letním období. Nesmrtelná džínovina se totiž nosí po všechna roční období. Zkuste džínové šortky nosit trochu jinak než s obyčejným tílkem.

Foto: Profimedia.cz

Oblékněte oblíbené džínové kraťasy.

Článek

Letošní nevyzpytatelné léto láká k vyzkoušení nových outfitů. Proto na něj vyzrajte a kombinujte různé styly, trendy, inspirujte se módními tipy. Zavítejte do obchodního centra a v letních slevách vyberte trendy kousek, který zkombinujte s džínovými kraťasy. Ty jsou totiž do jakékoliv formy léta ideálním řešením.

Mentolové osvěžení

Mentolové a vůbec všechny pastelové barvy letos baví snad všechny. Jen na ulici můžete v těchto léto osvěžujících barvách denně potkat hned několik lidí, muže nevyjímaje. Zkuste proto lehkou růžovou jupku s mentolovou kabelkou a stejnobarevnými koženými sandálky na klínku. Pokud si vlasy budete vázat do drdolu nebo jen chcete zkrotit nepoddajné pramínky, sáhněte po růžových mašlích do vlasů a dotvořte tak svěží a romantický letní look.

Foto: Archiv firem

Kraťasy, F&F 449 Kč. Tílko, Gate 248 Kč. Mašle do vlasů, H&M 99 Kč. Mentolová kabelka, Tamsin 1190 Kč. Boty na klínku, Zara 1299 Kč.

Neonová zebra

I pruhy slaďte s výraznou barvou, v tomto případě se nebojte zvolit svítivě zelenou, oranžovou nebo klidně žlutou. Pod zajímavě řešené tílko se podprsenka s ramínky nehodí, proto vyjděte buď bez, nebo zvolte podpěru bez ramínek. Pruhy s neonovou barvou stačí, zbytek dolaďte v neutrálních tónech béžové a bílé.

Foto: Archiv firem

Kraťasy, F&F 449 Kč. Brýle, Marks&Spencer XX Kč. Tílko, New Yorker 349 Kč. Tenisky, Converce 1590 Kč. Kabelka, Asos.

Ve stylu hippie

Baví vás provokovat a zrovna se chystáte na večírek, který se bude konat v teplém letním večeru a pod širým nebem? Zkuste něco nového a pořiďte si provokativní body s velkým výstřihem. Do hlubokého dekoltu se hodí masivní šperk a to samé platí i o ostatních ozdobách. Držte se stejného stylu jak s náramky, tak i prsteny. Potrhané džínové kraťasy z ležérního outfitu udělají příjemný hippie dojem.

Foto: Archiv firem

Kraťasy, F&F 449 Kč. Bílé body, Topshop info o ceně v obchodě. Šperk na krk, Asos. Sada prstenů, H&M 249 Kč. Sandály na klínku, F&F 649 Kč.

Červená s nádechem retra

Ležérnost a eleganci zároveň skloubíte spojením šedého topu s červenými doplňky včetně retrobrýlí doplněných o perličky. Outfit tak získá příjemný nádech stylového retra a díky své univerzálnosti v něm můžete vyrazit jak přes den, tak i večer.

Foto: Archiv firem

Kraťasy, F&F 449 Kč. Sandálky, Zara 999 Kč. Triko, H&M 349 Kč. Kabelka OJJU, Zoot 1499 Kč. Brýle, F&F 299 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám