Hlavní obsah

Na velikosti záleží i v módě. Letí maxikozačky a objemné kabelky

Novinky, Kamila Mouchová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nevíte jak obohatit před nadcházející sezónou svůj šatník? Podzimní trendy se drží hesla: čím větší, tím lepší. Řeč je o vysokých kozačkách a megakabelkách, které jsou módním diktátem tohoto podzimu.

Článek

Pokud se chystáte vyrazit na nákupy za účelem pořídit si nějakou trendy novinku, která obzvláštní vaši garderóbu, nechte se inspirovat tipy přímo od lidí nejzasvěcenějších - módních návrhářů. Pro tuto sezónu ženám připravili vysoké kozačky a velké kabely.

Botičky a lá Pretty woman

Milovnice kozaček a vysokých podpatků si letos opravdu přijdou na své. V kurzu jsou totiž boty, které vás zahalí až nad kolena. Nemusíte se bát předsudků o tomto druhu obuvi, pokud zvolíte vhodné svršky, budete vypadat velmi atraktivně.

I když jsou kozačky sahající až nad kolena momentálně velmi stylovou záležitostí, nemůže si je dovolit každá žena. Nejvíce padnou štíhlým a vysokým slečnám, které v nich budou jistě vypadat neodolatelně. Dívky a ženy menšího vzrůstu by si ale měly počkat na jiné módní výstřelky, v těchto botkách by se mohly snadno "utopit". 

Objemné kabely

Pokud máte ve skříni nějakou větší kabelu přes rameno, zaručeně ji tuto sezónu oprašte a vyražte s ní do ulic. Kabelky sloních rozměrů jsou zahrnuty do všech značkových kolekcí, a jak by taky ne? Většina žen je ráda nosí, protože jsou především praktické a originálmi designy oživí dámský outfit. Hodí se při cestě na nákupy nebo jako menší cestovní zavazadlo. Pevné modely mohou posloužit i jako úschovny menších notebooků.

Zkrátka objemné kabely nevycházejí z módy, právě naopak. Ženským společníkem zůstávají. A my jsme za to rády, protože do nich můžeme schovat všechny "vele důležité" maličkosti a že jich není zrovna nejméně, že?

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám