Hlavní obsah

Učitel v Zimbabwe oznámil, že ho znásilnila skupina žen

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Harare

Na policejní stanici ve městě Lupane ve střední části Zimbabwe se obrátil muž s tvrzením, že ho omámila a znásilnila čtveřice žen. Není vyloučeno, že chtěly jeho sperma k rituálním účelům. Podobný případ se totiž stal už dříve.

Foto: Profimedia.cz

Zimbabwská policie. Ilustrační foto

Článek

Muž, který pracuje jako učitel, směřoval předminulý pátek jižně do města Bulawayo a cestou využil nabídky posádky dodávky Toyota Quantum s jihoafrickou registrační značkou. Vůz řídil muž, který vezl čtyři ženy, uvedl britský Daily Mail.

Pak ale řidič najednou zastavil. „Jedna z žen pasažérovi zakryla oči a další mu chytily ruce a nohy,“ vylíčil místním novinám zdroj z vyšetřování. „Muž vypověděl, že ho přinutili vypít něco z láhve a on ztratil vědomí.“

Muž se probudil v buši zhruba v pět hodin ráno. Ležel na zemi nahý a cítil bolest na genitáliích. Jeho oblečení leželo opodál.

Policie se domnívá, že ženy usilovaly o učitelovo sperma kvůli rituálním účelům. Podobné případy se staly už dříve. Před šesti lety obletěla svět zpráva o zatčení tří žen, které opakovaně znásilňovaly muže mezi městy Gweru a Harare. Policie u nich posléze našla 31 kondomů s mužským spermatem. Loni se zase objevila zpráva o únosu a znásilnění muže trojicí žen ve městě Bulawayo.

Reklama

Výběr článků

Načítám