Hlavní obsah

Pistorius prodal pod cenou dům, v němž zabil přítelkyni

– Pretoria

Jihoafrický paralympionik Oscar Pistorius prodal svůj dům v Pretorii, v němž loni v únoru zastřelil svoji přítelkyni Reevu Steenkampovou. Získal za něj však méně peněz, než očekával. Peníze mají posloužit k pokrytí výdajů za právníky, informovala v pátek agentura AFP.

Foto: Reuters

Oscar Pistorius před soudem

Článek

Fenomenální běžec doufal, že za vilu dostane nejméně pět miliónů randů (9,6 miliónu korun), když ji dával v březnu do prodeje. Nakonec ale od kupce získal jen 4,5 miliónu randů (8,7 miliónu korun).

„Tak to je, dál to komentovat nebudu,“ uvedla realitní makléřka Ansie Louwová, která je současně manželkou Pistoriova trenéra.

Foto: Profimedia.cz

Dům Oscara Pistoria v Pretorii

Muž, který dům koupil, tak podle serveru The Times učinil hlavně proto, že se nachází v klidné části města. Nastěhovat se chce až za dva roky, až půjde jeho žena do důchodu.

Oscar Pistorius od loňské valentýnské noci, kdy skrze dveře v koupelně zastřelil svoji 29letou Steenkampovou, v domě nežil.

Související téma:

Foto: Profimedia.cz

Oscar Pistorius

U soudu čelí obžalobě z úkladné vraždy partnerky. Tvrdí však, že ji zabít nechtěl a střílel, protože se bránil domnělému zloději v domě. U soudu by příští týden měly zaznít závěrečné řeči obhájců i žalobců.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám