Hlavní obsah

Otec pomstil znásilnění dcery, útočníka umučil rozžhavenými kleštěmi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dillí

Indická policie obvinila 50letého muže z vraždy o pět let mladšího nájemníka, který znásilnil jeho dceru a přivedl ji do jiného stavu. Muž se vyšetřovatelům v Dillí přihlásil sám a přiznal se, že muži přikládal rozžhavené kleště na genitálie.

Foto: Profimedia.cz

Policisté v Dillí

Článek

„Po jeho výpovědi jsme vyslali na místo skupinu, která našla tělo,“ potvrdil nejmenovaný zástupce policie serveru The Indian Express.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

Otec útočníka přilákal pod falešnou záminkou, že ho zve na večeři. „Když jsem ho popálil poprvé, křičel. Udělal jsem to znova a už se jen zachvěl. Když jsem to udělal potřetí, nehýbal se,“ vylíčil svůj čin. Otec tvrdí, že zabíjet nechtěl.

Vražda se udála v pátek v noci, dva měsíce poté, co nájemník znásilnil mužovu 14letou dceru, když zjistil, že je doma sama. Dívka otěhotněla.

„Byli jsme v šoku. Přestala se usmívat, řádně jíst a chodit s přáteli ven,“ popsala utrpení a hanbu dívky její matka.

Reklama

Výběr článků

Načítám