Hlavní obsah

Indonéský pár veřejně zmrskali za nemanželský sex

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aceh

K veřejnému zmrskání sedmnácti ranami rákoskou odsoudil soud v indonéském Acehu místní nesezdaný pár, který se v hotelovém pokoji v rozporu s islámským právem oddával milostným hrátkám. Záběry z výkonu trestu ve čtvrtek zveřejnila agentura AP.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Nesezdaný pár dostal za předmanželský sex dohromady 34 ran rákoskouVideo: Newsflare, AP

 
Článek

Viditelně spíše symbolický trest provedl maskovaný vykonavatel, přičemž k ženě, která je podle úřadů prostitutkou, byl shovívavější. Fyzické tresty za nemanželský sex a další mravní delikty jsou v Indonésii vykonávány na základě islámského náboženského práva šaría, tedy bigotního výkladu muslimské víry.

Policista v Indonésii zvedl demonstranta za krk a mrštil s ním o zem, až to zapraskalo

Svět

Trest byl vykonán 10. listopadu ve městě Aceh na severu ostrova Sumatra. Kromě přizvaných médií na něj dohlíželo několik úředníků a patrně taky personál hotelu, v němž byl nesezdaný pár při sexu přistižen.

Místostarosta Acehu Zajnál Arifínná následně shromážděným novinářům vysvětloval, že je samospráva provincie odhodlána přísné islámské právo šaría nelítostně vymáhat.

Foto: Newsflare, AP

BEZ KOMENTÁŘE: Nesezdaný pár dostal za předmanželský sex dohromady 34 ran rákoskou

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám