Hlavní obsah

V Indii brutálně znásilnili a zavraždili šestiletou dívku

– Dillí

Policie v severoindickém státu Harjana vyslýchá několik lidí kvůli brutálnímu znásilnění a vraždě šestileté (podle některých zdrojů pětileté) dívky, uvedla v pondělí stanice BBC. Její tělo bylo nalezeno v kaluži krve v neděli nedaleko domu, odkud byla unesena v noci 8. prosince.

Indická pořádková policie

Článek

Rozsah zranění dítěte šokoval obyvatele a připomněl jim brutální znásilnění studentky v autobusu v Dillí v roce 2012. Podle listu India Today měla až v děloze dvě třetiny z 24 cm dlouhého kůlu, který jí zranil vnitřní orgány.

„Oběť zemřela následkem mučení způsobeného vsunutím dřevěného klacku do jejích intimních míst. Klacek byl vsunut s velkou silou, takže nezpůsobil jen vážné zranění dělohy, ale také střev,“ uvedl patolog Rítu Gupta.

Dívka měla i modřiny na ramenou, v pase a na nose a krvácela z krku.

V době útoku nebyl otec doma, protože pracuje jako sběrač odpadu a šrotu. Když se jeho žena ráno probrala, zjistila, že jedna z jejich dcer chybí. Rodina měla čtyři děti, dva syny a dvě dcery.

Policie vyslechla tři příbuzné otce, ale zatím nikoho nezadržela. Domnívá se, že dívku unesl a znásilnil někdo z nedalekého slumu.

Pod tlakem veřejnosti vláda ustavila speciální vyšetřovací tým. Rodina oběti požaduje, aby se vyšetřování chopila federální policie, protože v místní nemá důvěru. Odmítla také dívku pohřbít, dokud nebude pachatel dopaden.

Pokud nepokročí policie s vyšetřováním, budou obyvatelé vesnice Hisar Uklana od středy blokovat silnici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám