Hlavní obsah

Žena z Panamy pašovala kokain v prsních implantátech

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Barcelona

Na barcelonském letišti zadrželi policisté začátkem prosince ženu z Panamy, která pašovala dva kilogramy kokainu v prsních implantátech. O případu informoval list Daily Mail.

Foto: Profimedia.cz

Žena přiletěla se společností Avianca

Článek

Policistům se zdálo, že se žena chová podivně. Při prohlídce pak zjistili, že obvazy na jejích prsou prosakuje krev. Žena přiznala, že podstoupila operaci a nechala si do ňader vložit balíčky s kokainem.

Podle policistů byla 33letá žena v ohrožení života a jen rychlé vyjmutí balíčků s drogou jí zachránilo život. Kokain z nich unikal a dostával se do krve ženy. Hladina drogy se blížila maximu, které je lidský organismus schopen zvládnout.

Do Barcelony přiletěla žena s kolumbijskými aerolinkami Avianca.

„Když přiletěla, byla ve velmi špatném stavu. Říkala, že necítí žádnou bolest, ale rány vypadaly děsivě,“ řekl jeden z policistů španělskému webu Vozpópuli.

Je to teprve druhý známý případ, kdy žena pašovala drogy v prsních implantátech. V roce 2011 zadrželi v Římě modelku, která měla dva kilogramy kokainu v implantátech na prsou a zadku.

Reklama

Výběr článků

Načítám