Hlavní obsah

Zemřela bývalá členka dívčí skupiny Girls Aloud, bylo jí 39 let

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bývalá členka britské dívčí hudební skupiny Girls Aloud Sahar Hardingová podlehla rakovině. Bylo jí 39 let. Oznámila to v neděli média s odvoláním na zpěvaččinu matku. Loni Sarah Hardingová oznámila, že trpí rakovinou prsu. Nemoc se rozšířila do dalších částí jejího těla.

Foto: MJ Kim, ČTK/AP

Zpěvačka Sarah Hardingová na archivním snímku z roku 2009,

Článek

„S hlubokým smutkem sdílím dnes zprávu, že má skvělá dcera Sarah zemřela,” napsala matka na instagramu. „Mnozí z vás vědí o boji Sarah proti rakovině a vědí, že bojovala od zjištění diagnózy až do posledního dne. Zemřela pokojně dnes ráno,” dodala.

Zpěvačka dříve uvedla, že podle lékaře se nejspíše nedožije letošních Vánoc. Ve svém životopisu, vydaném v březnu, uvedla, že se rozhodla oznámit svou nemoc v naději, že přiměje druhé ženy včas vyhledat pomoc, aby se nedostaly do situace, kdy po zjištění diagnózy bude už příliš pozdě, připomněla agentura AP.

Foto: Joel Ryan, ČTK/AP

Skupina Girls Aloud ve složení (zleva) Nadine Coyle, Kimberly Walsh, Sarah Hardingová, Nicola Robertsová a Cheryl Cole při předávání cen Brit Awards 2009.

Skupina Girls Aloud složená z pěti dívek vznikla v roce 2002 během soutěže talentů v televizní show a slavila úspěchy až do rozpadu v roce 2013. První hit skupiny, píseň Sound Of The Underground, se vyhoupl do čela britské hitparády o Vánocích 2002 a vydržel na této pozici po čtyři týdny.

Do čela prodeje singlů se v dalších letech dostaly ještě tři další písničky skupiny Girls Aloud. Kapela celkem prodala více než čtyři miliony nosičů, poznamenala agentura AFP.

Facebooku se splašil algoritmus a byl dost rasistický

Amerika

Hardingová se po rozpadu skupiny objevila v několika filmech a televizních show. V roce 2017 vyhrála reality show Celebrity Big Brother, připomněla AP.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám