Hlavní obsah

Výstřely a komando v bytě. Němce omylem přepadla policie, přihlížela vyděšená dcera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Speciální policejní síly vtrhly do bytu 43letého muže v západoněmeckém Dorstenu a na zemi ho zpacifikovaly. Bleskovému a velmi hlasitému zákroku elitních policistů proti jejímu otci musela přihlížet vyděšená dvouletá dívka. Brzy se ale ukázalo, že policie vnikla do nesprávného bytu, informovala ve čtvrtek agentura DPA.

Foto: Jaroslav Soukup, Novinky

Ilustrační foto

Článek

Petera Hardese nejdříve polekaly tři výstřely. Najednou stáli v jeho obývacím pokoji elitní policisté. Muž zrovna jedl se svou dcerou meloun. „Tak jsem samozřejmě vyskočil, s nožem v rukou, neboť jsem přece zrovna krájel meloun,” vyprávěl muž. „Nůž pryč, nůž pryč,” řvali podle něj policisté. Dva z nich jej fixovali na zemi a obklopili ho další se samopaly.

Třiačtyřicetiletý otec byl podle DPA ještě ve čtvrtek ze zákroku, který se odehrál v úterý večer, silně rozrušený. „Nejhorší na tom bylo, že malou nechali brečet na gauči a musela se na všechno dívat. Očekával bych trochu respektu a myslel bych, že přijde nějaký policista nebo policistka a nejdřív odvedou dítě,” postěžoval si muž.

Autobus v Hamburku projel skleněnou budovou nádraží. Zůstal viset nad eskalátory

Evropa

Krátce po hlučném zákroku přišel na scénu soused z podkrovního bytu a ptal se, co se děje. Vyšlo najevo, že právě tento 25letý muž je skutečným hledaným.

„Pak už mě pustili,” poznamenal Hardes. Policie se omluvila a chystá se muže odškodnit.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám