Hlavní obsah

Ve slovenské loterii se bude hrát o 300 miliónů, štěstí zkouší i Češi

BRATISLAVA

Rekordní jackpot v druhém tahu slovenské číselné hry Loto odolal i na Vánoce. Žádnému tipujícímu se 24. prosince nepodařilo uhádnout šestici vylosovaných čísel. V neděli se tak bude hrát o 305,19 miliónu slovenských korun (kolem 270 miliónů Kč). Informovala o tom slovenská loterijní společnost Tipos.

Článek

Rostoucí jackpot se v druhém tahu Lota nepodařilo nikomu získat od začátku dubna. Na podzim ho společnost navýšila o mimořádnou prémii 100 miliónů slovenských korun.

Tipující byli úspěšnější v dalších hrách loterijní společnosti. V prvním tahu Lota se ve středu podařilo jackpot zlomit hned dvěma výhercům. Každému připadne 10,91 miliónu slovenských korun. Oba výherci jsou z Trenčínského kraje a podali si svá vlastní šťastná čísla.

Hrají i Češi

Zkusit své štěstí jezdí na Slovensko i velké množství Čechů. Někteří přitom nejsou jen z pohraničních oblastí, ale i z měst, které to mají ke slovenským hranicím desítky kilometrů.

Nejvyšší výhrou v Lotu zůstává 102,25 miliónu Sk z loňského listopadu. Šťastný výherce tehdy podal tiket v Prešovském kraji.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám