Hlavní obsah

V pytlích v odstaveném autě v Británii našli mrtvé děti, zabila je matka

Novinky, rei

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Britská policie v hrabství Východní Sussex našla v odstaveném autě plastové pytle s mrtvolami dvou dětí mladších pěti let. K vraždě se přiznala jejich 43letá matka, kterou převezli do nemocnice se zraněními na rukou, která si způsobila sama.

Foto: Profimedia.cz

Mrtvé děti objevili ve voze britští policisté

Článek

Stříbrný nissan byl objeven ve středu v poledne Mill Close. Uvnitř na zadním sedadle byla mrtvá těla 18měsíční dívky a tříletého chlapce. Matka Fiona Donnisová se policistům přihlásila sama a k autu je zavedla. Byla převezena do nemocnice kvůli řezným ranám v zápěstí a na pažích.

Podle deníku The Daily Telegraph se žena o Vánocích rozešla s otcem dětí a od rodiny se z Heathfieldu odstěhovala do Lightwateru v sousedním hrabství Surrey.

Pár už o jedno dítě přišel, když před pěti lety krátce před svými prvními narozeninami zemřela jejich první dcera Mia. Matka také před nedávnem přišla o místo manažerky banky Lloyds.

Policie v souvislosti s případem nehledá další podezřelé a odmítla zveřejnit, co smrt dětí způsobilo. Pitva má být provedena ve čtvrtek.

Třípatrový dům, v němž rodina donedávna žila, je jen pár metrů od Mill Close, kde policie auto našla. Policii dům dočasně zapečetila. Od Vánoc je na prodej.

Reklama

Výběr článků

Načítám