Hlavní obsah

V Bavorsku zemřel český motocyklista. Při předjíždění narazil do auta

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pasov

Při nehodě poblíž bavorského Pasova přišel ráno o život 44letý český motocyklista, který při předjíždění porušil pravidla, když vjel do protisměru. Z motorky spadl a jiné vozidlo do něj narazilo, informoval deník Passauer Neue Presse.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto.

Článek

Nehoda se stala u dálničního přivaděče na dálnici A3. Podle policie jel motocyklista krátce před sedmou ráno směrem na Neukirchen vorm Wald. U Feuerschwendtu předjížděl kolonu automobilů a použil při tom i odbočovací pruh v protisměru. Z dosud neupřesněných příčin spadl a zůstal ležet na vozovce.

Malý letoun se v Německu zřítil na obytný dům. Tři lidé zemřeli

Evropa

Zatím není jasné, do jaké míry se na nehodě podílela ostatní vozidla. Řidič protijedoucího osobního automobilu dokázal před motocyklistou ještě včas zabrzdit. Další motorista však situaci zaznamenal pozdě a do motorkáře narazil.

Motocyklista na místě podlehl těžkým zraněním. Řidič automobilu, který do něj narazil, vyvázl s lehkým poraněním. Přesné okolnosti nehody jsou předmětem vyšetřování. Silnice 2622 u Feuerschwendtu byla uzavřena a doprava odkloněna.

Reklama

Výběr článků

Načítám