Hlavní obsah

Útočník v Londýně dvě hodiny znásilňoval školačku

Londýn

Londýnská policie pátrá po muži černé pleti, který v pátek dvě hodiny znásilňoval 11letou školačku v Parku Jubilee ve čtvrti Enfield. Muž si dívku ve školní uniformě vyhlédl cestou ze školy. Dívka se ho pokoušela setřást, ale marně. Napadená skončila po útoku v nemocnici s několika zraněními. Informoval o tom Daily Mail.

Foto: , Novinky

Ilustrační foto

Článek

Muž se za ní pustil, když vystoupila o půl páté z autobusu. Dívka se ho pokoušela setřást, záměrně kvůli tomu několikrát přešla ulici, ale nepomohlo jí to. Napadl ji a odvlekl do nějakého parku, kde ji pohlavně zneužil.

Dívka se domů dostala až v osm večer. Rodiče ji převezli do nemocnice, kde stále zůstává. Musela se tam podrobit operaci. Detektivové z jednotky Scotland Yardu Safír, která má na starosti znásilnění a sexuální napadení v metropoli, ji vyslechli v nemocnici. Detektiv inspektor Simon Ellershaw uvedl, že dívka vypověděla, že útok trval dvě hodiny.

Policie také pátrá po případných svědcích, protože domů se dostala až tři a půl hodiny poté, co vystoupila z autobusu. Na případu pracuje šedesát policistů a v místě jsou hlídky.

Reklama

Výběr článků

Načítám