Hlavní obsah

Trnavský doubledecker: Auto převáželo na střeše vrak jiného vozu

Bratislava

Neuvěřitelný případ řešili slovenští policisté u Trnavy. Byli přivoláni k pokusu o převoz vraku automobilu na střeše jiného osobního auta. Policisté to na sociální síti označili za trnavský doubledecker. Na nebezpečný transport upozornili řidiči, kteří ho předjížděli na trnavském obchvatu.

Převoz vrakuVideo: Polícia SR - Trnavský kraj

 
Článek

Policisté zastavili pomocí výstražných majáků viditelně přetížené vozidlo s pětičlennou posádkou. Při kontrole zjistili, že muži tímto způsobem převáželi vrak do sběrných surovin,“ uvedla policie.

Na osobním voze Ford Focus byl naložen vrak automobilu značky Peugeot, který potom složila odtahová služba pomocí hydraulického zařízení.

Foto: Policie SR

Převážený vrak

„Policisté řešili nakonec i samotný Ford Focus, který nebyl technicky způsobilý k jízdě. Řidiči další jízdu zakázali, zadrželi mu tabulky s evidenčním číslem a osvědčení o evidenci vozidla,“ konstatovala policie. Obě vozidla pak z místa odvezla odtahová služba.

Foto: Policie SR

Převážený vrak

Policisté při kontrole zjistili, že řidič se už v minulosti dopustil podobných přestupků. „Kromě pokuty mu hrozí také odebrání řidičského průkazu,“ dodala policie. Řidič se televizi Joj pochlubil, že podobným způsobem už převážel do sběru desítky vraků. „Sociální dávky jsou nízké, musíme z něčeho žít,“ odůvodnil své počínání muž.

Foto: Policie SR

Převážený vrak

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám