Hlavní obsah

Tragédie na lovu, myslivec zastřelil na Slovensku 58letého kolegu

Právo, ivi (Bratislava)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Mezi slovenskými obcemi Naháč a Trstín v Trnavském okresu došlo v průběhu předvánočního lovu k tragédii. Myslivec zastřelil svého 58letého kolegu Miloše. „Muž zraněním na místě podlehl,“ konstatovala trnavská policejní mluvčí Mária Linkešová.

Foto: TV Markíza

Myslivce Miloše (na snímku) zastřelil jeho kolega.

Článek

„K postřelenému muži jsme vyslali záchranáře. Po jejich příjezdu však už muž nejevil žádné známky života a lékař musel konstatovat smrt,“ řekla mluvčí záchranářů Alena Krčová.

Parta myslivců se vydala v pátek na divočáky. „Zazněl výstřel a nastalo zděšení,“ napsal server čas.sk. Podle některých informací byl muž zasažen do hrudě, podle jiných do břicha.

Ztráta nejvíc zasáhla Milošovu manželku Ľubici, s níž mají dvě dcery a byli spolu 37 let. Teď je čekají Vánoce bez manžela a otce.

Na Slovensku je to v krátkém čase už druhý tragický případ úmrtí na lovu. Začátkem listopadu zastřelil myslivec u obce Mojmírovce v okresu Nitra 29letou ženu, která se lovu účastnila jako honec se psem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám