Hlavní obsah

Tělo polského milionáře a filmového magnáta našli na dně jezera

Právo, PM

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Tělo jednoho z nejbohatších Poláků, 39letého filmového producenta Piotra Wozniaka–Staraka vytáhli potápěči ve čtvrtek ráno ze dna jezera Kisajno, které se nachází nedaleko obce Fuleda v oblasti Mazurských jezer. Oznámila to televize TVN24 s odvoláním na policejní zdroje. Muž byl pohřešován od noci na neděli.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Záchranáři několik dnů pátrali po polském byznysmanoviVideo: AP

 
Článek

Wozniak-Starak se v neděli kolem druhé hodiny ráno plavil se svou známou, 27letou instruktorkou vodních sportů z Lodže, po jezeře. Při prudkém manévru vypadli oba dva z motorového člunu. K asi 100 metrů vzdálenému břehu se podařilo doplavat pouze ženě.

Kolem čtvrté ráno zavolali policii rybáři, kteří si všimli motorového člunu na hladině, v němž ale chyběla posádka. Vzápětí nalezli mladou ženu na břehu. Od té chvíle se rozběhlo pátrání po nezvěstném.

Smrt Piotra Wozniaka-Staraka, který byl synem třetího nejbohatšího Poláka – farmaceutického magnáta a miliardáře Jerzyho Staraka – a manželem populární televizní moderátorky Agnieszky Wozniakové-Starakové, už začala vyšetřovat prokuratura v Olsztyne.

Foto: Profimedia.cz

Piotr Wožniak-Starak se svou manželkou Agnieszkou

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám