Hlavní obsah

Slovenský regionální politik v lamborghini zemřel při dopravní nehodě

– Bratislava • Aktualizováno

Při dopravní nehodě v katastru města Dolný Kubín na severu Slovenska zemřel v pátek regionální politik vládní strany Svoboda a Solidarita (SaS) Pavol Matlák (39). Jeho lamborghini se srazilo se Škodou Fabia.

Foto: Hasiči SR

Lamborghini bylo po nehodě zcela zničené.

Článek

Podle webu tvnoviny.sk lamborghini odbočovalo na odpočívadlo na levé straně silnice a z dosud nezjištěných příčin se srazilo se škodovkou.

„V čase nehody se v automobilech nacházeli čtyři lidé, přičemž dva utrpěli zranění různého rozsahu,“ uvedli k nehodě v sobotu slovenští hasiči.

Muž na Uherskohradišťsku zdemoloval auto, které si krátce před tím koupil

Krimi

Záchranáři a hasiči vyprostili osoby z havarovaného vozidla pomocí hydraulického zařízení.

Foto: Hasiči SR

K vyproštění osob z vozu museli hasiči použít hydraulické zařízení.

Foto: Hasiči SR

Škodovka po nehodě

Matlák byl okresní předseda SaS ve městě Námestovo. „S obrovským zármutkem jsme přijali zprávu, že nás opustil náš dlouholetý přítel Pavol Matlák,“ uvedla SaS v sobotu na sociální síti.

Politika, podnikání i charita

Matlák vedl úspěšnou účetní firmu Matlak Economy. Rád se prezentoval jako úspěšný podnikatel a měl zálibu v drahých automobilech.

Foto: Facebook SaS

Pavol Matlák

Věnoval se ale také charitativním činnostem. Například koncem srpna se zúčastnil Rallye Radosti, kde v rámci soutěže pořádal sbírku pro chudé děti.

Politik SaS byl v minulosti rovněž ředitelem pobočky sociální pojišťovny ve městě Dolný Kubín. V roce 2015 pomáhal na srbsko-maďarské hranici jako dobrovolník zvládat migrační vlnu. Zanechal po sobě manželku a dvě děti.

Reklama

Výběr článků

Načítám