Hlavní obsah

Slovák střílel na hasiče likvidující požár. Pak spáchal sebevraždu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Dramatický zásah mají za sebou bratislavští hasiči, kteří v neděli vyrazili k požáru v zahrádkářské oblasti městské části Nové Mesto. Při hašení chatky jednoho z nich zasáhly tři střely do ruky a ramene a druhému zasáhl projektil dýchací přístroj, který měl na zádech.

Foto: TV Markíza

Policie zasahuje v zahrádkářské oblasti

Článek

Po uhašení požáru našli hasiči na místě dvě těla. Jedním byl 33letý střelec, který po střelbě na hasiče spáchal sebevraždu.

„Navzdory nebezpečné situaci v průběhu zásahu poskytli hasiči první pomoc zraněnému kolegovi a vyžádali si asistenci policie,” uvedli bratislavští hasiči.

Čtyřleté dítě v Bratislavě přežilo pád z druhého patra

Evropa

Policie potvrdila, že na pozemku leželo tělo muže bez známek života a vedle něj ležela krátká střelná zbraň. Podle informací deníku Nový čas však našli také ohořelé torzo dalšího těla.

Zatím není jasné, zda se jedná o tělo muži či ženy. „Bližší informace poskytneme, až to situace umožní,” řekl bratislavský policejní mluvčí Michal Szeiff.

Zraněný hasič je mimo ohrožení života. „Je po operačním zákroku,” uvedla mluvčí Univerzitní nemocnice Bratislava Eva Kliská.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám