Hlavní obsah

Sebevrah ve Varšavě skočil z okna. Zabil muže sedícího na lavičce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Polsko

Za tragickou nehodu označují polská média případ dvojího úmrtí v centru Varšavy, kde z 18. patra jedné z výškových budov vypadl či vyskočil šestadvacetiletý muž. Dopadl přímo na mladíka, který dole seděl na lavičce.

Ilustrační foto

Článek

Tragédie se stala už v neděli v noci, podrobnosti se ale do médií dostaly až ve středu. "Z budovy vypadl šestadvacetiletý muž. Dopadl na osmnáctiletého občana Ukrajiny, který seděl na lavičce u restaurace," potvrdil policejní mluvčí Robert Szumiata televizi TVN 24.

"Pokračuje vyšetřování, které má zjistit okolnosti této události. Mimo jiné byla nařízena pitva," uvedla Miroslawa Chyrová z varšavské prokuratury.

Policie podle televize případ vyšetřuje jako neúmyslné zabití. Právní kvalifikace se ale může brzy změnit, protože z předběžných zjištění vyplývá, že šestadvacetiletý muž mohl spáchat sebevraždu. Před tím si v inkriminované budově na den pronajal pokoj.

V místě, kde dopadl, podle očitých svědků seděl ještě další muž, ale pár vteřin před tragédií si naštěstí přesedl.

Reklama

Výběr článků

Načítám